Crima care socheaza Romania! O mama din Arad si-a ucis propriul copil, in varsta de 10 ani, dupa care a incercat sa se sinuncida

Crima infioratoare in Arad, in a doua zi de Paste. Un baiat in varsta de zece ani a fost ucis, luni seara, intr-un apartament din cartierul Micalaca, municipiul Arad, chiar de propria mama.


Tragedia a fost descoperita de tatal copilului, care s-a intors acasa, in jurul orei 21, si si-a gasit fiul intr-o balta de sange. Langa copil, intinsa pe podea, zacea sotia, ranita, inconstienta, insa aceasta era inca in viata. Barbatul a sunat la numarul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat medicii si politistii.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viata copilului de zece ani. Potrivit unor surse, acesta avea o plaga taiata la nivelul gatului.

Femeia, in varsta de 43 de ani, a fost transportata la sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Arad pentru a primi ingrijiri medicale, dupa ce ar fi incercat sa se sinucida.

Politistii si procurorii din Arad au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs tragedia fara margini.

Conform unor martori, cei doi soti nu s-ar fi certat, nu aveau probleme si chiar isi construiau o casa in satul Mandruloc. (V.E.)

 

Leave a Reply