FAKE-PHOTO! Populatia din Dumbravita, scandalizata de actiunile cu caracter electoral, in plina pandemie Covid-19, ale “candidatului manciurian” Sorin Dragoi

Aparitia pe reteaua de socializare din Dumbravita, una dintre cele mai bogate comune din Timis si din Romania, a unor imagini care-l infatiseaza pe Sorin Dragoi, candidatul PNL la fotoliul de primar, oferind masti de protectie prin comuna, a scandalizat potentialul electorat, nu putini fiind cei care-i atrag atentia afaceristului ca, pur si simplu, le sfideaza inteligenta.


“Daca nu ar exista acel slogan mizerabil din jurul pozei, chiar as crede ca va intereseaza de oameni. Pana atunci, doar o mizerabila campanie electorala”, este mesajul Mariei Magdalena la tertipurilor cu caracter electoral puse in practica de Sorin Dragoi.

“Chiar nu exista o limita a bunului simt? Sa nu mai spun ca sfidati inteligenta multora dintre noi. Nu mai merge asa, sa stiti!”, s-a revoltat un alt locuitor din Dumbravita, pe reteaua de socializare Dunos.

De fapt, ce i-a indignat atat de tare pe dumbraviteni? Sorin Dragoi, ignorand toate restrictiile de circulatie Covid-19, impuse prin ordonante militare, s-a “tras” in poza in fata mai multor institutii publice si unitati comerciale din comuna, cu un vraf de masti de protectie in maini, pentru a transmite ideea de bun samaritean, ca doneaza materiale sanitare, ca este alaturi de oameni.

In conditiile in care unul dintre selfiurile postate pe Dunos il infatiseaza in fata Politiei Locale Dumbravita, am avut curiozitatea gazetareasca sa vedem cate masti de protectie Covid-19 a donat Sorin Dragoi politistilor din comuna de la periferia Timisoarei.

“Nu stiu despre ce fotografii este vorba, insa noua nu ne-a donat nicio masca! Dimpotriva, noi am distribuit, ieri si alaltaieri, peste 200 de masti catre populatie. Celor care au venit la Impozite si Taxe sau sa-si ridice sacii de gunoi Retim.

Le-am distribuit gratuit, pentru a ne proteja pe noi, in primul rand, pentru ca intram in contact cu populatia. Nu stim ce si-a mentionant domnul Dragoi pe declaratia pe propria raspundere, pentru ca rubrica de campanie electorala nu exista. Nu ne-am intalnit cu domnia sa prin comuna, ieri, ca i-am fi verificat declaratia”, ne-a declarat Claudiu Sperlea, seful Politiei Locale Dumbravita.

Potrivit unui reprezentant al Primariei Dumbravita, pana in prezent, primarul Victor Malac a dispus impartirea gratuita a peste 4000 de masti de protectie, fara sa-si fi trecut aceasta operatiune edilitara in contul campaniei electorale.

Contracandidatul sau – daca, pana la urma, PNL va merge pe mana fostului consilier personal al liderului judetean Nicolae Robu – nu a impartit masti, dar si-a pus fotograful de campanie sa-i faca mai multe fake-photo, intr-o incercare disperata de a ajunge la mintea si sufletul electoratului.

Demers specific candidatilor “manciurieni”, care, deocamdata, nu a pacalit, probabil, decat o parte a alegatorilor cu carnet de partid galben-albastru… (Mara Ion)

Leave a Reply