FOTO. Parcul din Iulius Town Timisoara a inflorit intr-un spectacol al primaverii, care emana optimism. Se pregateste pentru reintalnirea cu publicul (P)

Iulius Gardens este complet atunci cand este infrumusetat de oameni veseli, copii jucausi si atmosfera relaxanta! Acum, se pregateste pentru intalnirea cu publicul si reinvie intr-un peisaj care emana optimism!


Prima primavara a parcului din Iulius Town Timisoara este de o frumusete aparte, instalata printre copaci infloriti, verdele gazonului si jocul viu colorat al florilor. Noi o admiram virtual, de acasa, pentru a ne putea bucura din plin de ea cand totul va fi bine!

Parcul Iulius Gardens a fost intens asteptat de timisoreni, iar de la inaugurarea Iulius Town din august 2019, a fost mereu animat si efervesent, fiind o atractie pentru relaxare si joaca in aer liber. Acum, este mai linistit ca oricand.

Insa, natura nu a pus pauza si continua sa isi etaleze frumusetea, conturand o priveliste care te incarca cu energie si optimism. 

Copacii au inflorit in coroane bogate si culori pastel, magnoliile si-au etalat eleganta si frumusetea, gazonul este de un verde crud, iar arbustii se intrec in multitudinea florilor. O prezenta exotica sunt portocalii, ale caror fructe s-au copt si ofera un joc cromatic special. Si florile de liliac isi fac simtita timid prezenta, cu un parfum imbietor.

Pana cand ne vom revedea, peisajul din Iulius Gardens reprezinta un mesaj de incurajare ca totul va fi bine! Iar atunci cand ne vom intalni, vom fi mai surprinsi de frumusetea lui si vom aprecia fiecare clipa petrecuta cu cei dragi in acest tablou natural.

Spectacolul primaverii poate fi admirat de cei care ajung la magazinele dechise in aceasta perioada in Iulius Town, cum sunt hypermarketul Auchan si locatiile cu produse alimentare, veterinare si de stricta necesitate, al caror program este disponibil pe site-ul www.iuliustown.ro. (I.P.)
Leave a Reply