Compania Wizz Air anunta reluarea zborurilor de pasageri de pe Aeroportul International Timisoara! Prima aeronava va decola pe 1 mai, cu destinatia Barcelona

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low cost din Europa Centraal si de Est, este primul operator aerian care anunta ca isi va relua zborurile de pasageri de pe Aeroportul International Timisoara.


Cursele companiei aeriene sunt suspendate din cauza restrictiilor de zbor pana in data de 30 aprilie, astfel ca, din 1 mai, se va relua operarea curselor regulate pentru 10 destinatii.

Potrivit unui comunicat al Wizz Air, este vorba despre Barcelona, Bergamo, Paris Beauvais, Roma Ciampiono, Bruxelles Charleroi, Dortmund, Memmingen, Frankfurt Hann, Londra Luton si Valencia.  

Compania a pus deja in vanzare biletele pentru aceste destinatii.

Prima aeronava care ar urma sa decoleze, chiar de 1 mai, are ca destinatie Spania, va ateriza la Barcelona, iar cei care vor sa isi cumpere bilete o pot face deja. Tot din 1 mai ar urma sa inceapa si zborurile spre Londra.

In 4 mai este programat primul zbor spre Germania – Dortmund.

In 5 mai ar urma sa se reia zborurile din Timisoara spre Roma si Bruxelles.

In 7 mai este programata prima cursa spre Frankfurt – Germania.

Spre Paris, zborurile urmeaza sa fie reluate din data de 12 mai, iar spre Bergamo – Italia din 15 mai.

Cursele spre Memmingen – Germania si Valencia – Spania ar urma sa fie reluate din 17 mai.

Celelalte zboruri operate de compania Wizz Air de pe aeroportul din Timisoara urmeaza sa fie reluate din luna iunie. (I.P.)

Leave a Reply