Dealerii de droguri din Timisoara nu sunt in somaj tehnic! Jandarmii de la Gruparea Mobila au “capturat” doua pungi de cannabis

Un echipaj de jandarmi din cadrul Gruparii Mobile Timisoara a identificat substante interzise pe bancheta unui autoturism in care se aflau doi tineri, descoperire care contureaza ideea ca dealerii de droguri nu sunt in somaj tehnic provocat de Covid-19.


In dimineata zilei de 28 aprilie a.c., in jurul orei 3, pe timpul serviciului de ordine publica, jandarmii au observat, in autoturismul aflat intr-un loc retras, in cartierul Circumvalatiunii din municipiul Timisoara, doua persoane care prezentau un comportament ce a atras atentia.

“Avand in vedere ora matinala si comportamentul atipic al acestora, jandarmii le-au solicitat sa isi decline identitatea si au procedat la perchezitia autovehiculului. Pe bancheta din spate au fost gasite doua pungi din material plastic ce aveau, in continut, masa vegetala de culoare verde-olive”, ne-a transmis lt. col. Emilia Finata, ofiterul de presa al Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara.

Jandarmii au ridicat obiectele gasite, in vederea continuarii cercetarilor si au intocmit actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere faptul ca reprezinta infractiune „detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept”, conform prevederilor Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (V.E.)

Leave a Reply