RAZBOI in PSD! Liderul PSD Arad, un adept infocat a puscariasului Liviu Dragnea, ii acuza de tradare pe Ciolacu si pe Stanescu. “Dupa o singura vizita la DNA, v-ati pus in genunchi!”

Razboi in PSD, dupa ce Camera Deputatilor a dat ungurilor Tinutul Secuiesc. In timp ce Paul Stanescu, secretarul general al partidului, a atras atentia ca sunt social-democrati care vor sa „destabilizeze partidul”, prin solicitarea de demisie a lui Marcel Ciolacu din fruntea PSD, deputatul Dorel Caprar, liderul PSD Arad, acuza conducerea partidului ca a “transformat PSD intr-o anexa a PNL” si ca face jocurile procurorilor DNA.


Iata mesajul exploziv al lui Dorel Caprar, unul dintre sustinatorii neconditionati ai fostului lider PAS, Liviu Dragnea.

„Domnul Paul Stanescu (inca) secretar general interimar al PSD, cauta vinovati in cadrul partidului, pentru daunele imense aduse PSD de el si presedintele Ciolacu, care au pus interesele personale mai presus de cele nationale.

Domnule Stanescu, dusmanul PSD sunteti dumneavoastra si presedintele Ciolacu, pentru ca v-ati tradat colegii, la fel cum ii tradati pe romani. Multi dintre noi am fost hartuiti de institutiile statului, am fost plimbati pe la DNA, eu am fost trimis in judecata, dar niciodata nu am plecat capul, pentru ca sunt nevinovat.

Niciodata nu am cedat santajului, asa cum nu au cedat multi dintre colegii nostri. In schimb dumneata, domnule Stanescu, dupa o singura vizita la DNA te-ai pus in genunchi, ne-ai tradat pe toti si ai fost lasat in pace. La fel a facut si Marcel Ciolacu. Se pare ca dosarele despre care se vorbeste ca le ai la DNA, sunt mai grele si apasatoare decat atasamentul fata de PSD.

Ar trebui sa luati in calcul amandoi ca lucrurile de care eu sunt invinovatit sunt din cele de care si voi puteti fi invinovatiti, ceea ce eu nu va doresc deoarece stiu ca si voi la fel ca si mine sunteti nevinovati. Pe de alta parte la fel ca si mine cred ca aveti nevoie si voi sa invatati lectia umilintei sa fiti cercetati si trimisi in judecata, chiar nevinovati fiind. Despre dumneata ma asteptam sa esuezi ca secretar general interimar, dar nu ma asteptam sa tradezi.

Amandoi trebuie sa va prezentati urgent demisia, pentru ca ati transformat PSD intr-o anexa a PNL, pe care il ajuta sa ramana la guvernare cu orice pret. Romania si PSD au nevoie de lideri patrioti, onesti, puternici, loiali, care sa aiba curajul sa lupte pentru interesele romanilor, nu de lasi, de oameni slabi care isi vand apropiatii la primul colt de strada. Incercati sa nu va mai faceti si sa nu ne mai faceti de ras! Suntem multi nemultumiti de voi, nu doar cei pe care i-ai enumerat. Amandoi v-ati demonstrat pe deplin limitele!”. (Mara Ion)

One thought on “RAZBOI in PSD! Liderul PSD Arad, un adept infocat a puscariasului Liviu Dragnea, ii acuza de tradare pe Ciolacu si pe Stanescu. “Dupa o singura vizita la DNA, v-ati pus in genunchi!”

  1. Nevinovati?!? Aud de mult oameni politici care spun ca colegii lor sunt nevinovati. Chiar declaratia asta este cea care ii invinovateste. Pt ca nu are de unde sa stie cu siguranta ce a facut si ce nu un coleg mai ales unul de la asa distanta : Arad-Bucuresti(sau Olt)!!!

Leave a Reply