Alina Gorghiu, o noua gogomanie! Senatoarea de Timis spune ca in politica se pot face anumite artificii, chiar si cu incalcarea Constitutiei

Abia s-au stins ecourile ultimei ispravi politice a Alinei Gorghiu, proiectul de lege care permite condamnatilor cu pana la 7 ani de inchisoare sa-si execute pedeapsa la domiciliu, ca senatoarea de Timis a iesit la rampa cu o noua gogomanie.


In contextul gasirii unei solutii pentru aplicarea de sanctiuni celor care nu respecta masurile de protectie pandemice in cele trei zile pana la publicarea in Monitorul Oficial si intrarea in vigoare a Starii de Alerta, senatoarea de Timis a facut o facut o afirmatie foarte grava.

“Constitutia spune un lucru, colegii mei au facut un amendament. Sa stiti ca, din cand in cand, e permis in politica sa mai faci si artificii, astfel incat masurile adecvate unei situatii de urgenta sa poata fi puse in aplicare, pentru ca daca exista aceasta sincopa pe care PSD-ul a tot mentionat-o – si anume aceea de trei zile pana la publicarea in Monitorul Oficial – trebuie sa existe si o solutie tehnica de rezolvare a ei. Nu este nici primul si nici ultimul articol care poate fi declarat, ulterior, neconstitutional de catre Curtea Constitutionala. Nu vad de ce poate afecta… ba dimpotriva… poate beneficia toata lumea”, a afirmat Alina Gorghiu, in cadrul unei dezbateri la Antena 3.

Cu alte cuvinte, jurista Alina Gorghiu, sub pretextul ca in politica sunt permise artificiile si derogarile de la reglementarile legale, indeamna la initierea si votarea unui text vadit in afara legii, lasand in seama Curtii Constitutionale rezolvarea, ulterioara, a problemei de drept. (Mara Ion)

UPDATE: Amendamentul PNL ca Legea privind instituirea Starii de Alerta sa intre in vigoare imediat si nu la 3 zile de la publicarea in Monitorul Oficial, asa cum prevede Constitutia Romaniei, a fost ulterior respins la votul in plen.

One thought on “Alina Gorghiu, o noua gogomanie! Senatoarea de Timis spune ca in politica se pot face anumite artificii, chiar si cu incalcarea Constitutiei

  1. Ba fatuca, du-te dracului la tine acasa si lasa-ne. Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul.
    Cred ac o sa fi alergata pe strada si nu iti recomand sa te impiedici si tine-o intr-o alergatura pana dincolo de Bucale.

Leave a Reply