Cronica unei EXECUTII care inca n-a avut loc! Politistul de la IPJ Timis care s-a opus amenzilor Covid-19, instiintat ca va fi trecut in rezerva

Despre agentul sef Valer Kovacs, politistul de la IPJ Timis care s-a opus public amenzilor Covid-19 (amenzi care au fost declarate ilegale de catre Curtea Constitutionala), s-ar putea spune ca n-a “dansat” decat o primavara.


Conducerea Politiei Timis l-a instiintat ca urmeaza sa fie trecut in rezerva, dupa un simulacru de judecata al Consiliului de disciplina, organism constituit la cererea razbunatorului inspector sef Alin Petecel, cu misiunea de a “indrepta” decizia ofiterului care a efectuat o prima cercetare disciplinara a lui Valer Kovacs si a dat verdictul “nevinovat”.

Aflat in concediu medical, politistul al carui strigat de sindicalist sef la DECUS Timis a ajuns pana la premierul Ludovic Orban, care l-a sunat si i-a pus cateva intrebari despre obligarea agentilor din strada de a da cat mai multe amenzi, a decis sa apeleze la serviciile unui avocat.

“Am fost cercetat disciplinar, ca am comentat in emisiune (in calitate de avertizor de integritate si lider sindical), am fost gasit NEVINOVAT de ofiterul care m-a cercetat disciplinar. Dupa care si acesta a fost bagat in cercetare disciplinara, ca nu m-a gasit vinovat.

Ulterior, din dispozitia sefului inspectoratului, s-a constituit Consiliul de disciplina, care avea sarcina clara sa ma EXECUTE (sa fiu dat exemplu).

Jurchita Gabriel a fost fortat sa paraseasca sistemul, pentru ca a indraznit sa faca publica o lista cu salarii de merit. Vedem ce va urma cu raspunsul de la DGA, daca nu s-a pierdut. Coruptia trebuie sa dispara!”, este mesajul politistului timisorean, care a fost instiintat ca va fi trecut in rezerva.

In sprijinul sau, sustinatorii de pe Facebook au intocmit o petitie online, in care solicita sprijinul politistilor din toata tara si-l roaga pe Marcel Vela, ministrul de Interne, sa nu permita finalizarea procedurilor abuzive prin care se doreste excluderea din sistem a incomodului Valer Kovacs.

“In aceste zile, politistul Kovacs Valer, cel care a vorbit la telefon cu primul ministru, a fost instiintat ca urmeaza sa fie trecut in rezerva! E posibil asa ceva? Care sunt motivele? Faptul ca a facut publice unele lipsuri din IPJ Timis sau ca a vorbit la telefon cu primul ministru de amenzile obligatorii? Daca sunteti corecti, va rugam sa luati masuri! Solicit tuturor sa fie alaturi de acest politist! Va multumesc!”, se specifica in petitia online. (G.I.)

2 thoughts on “Cronica unei EXECUTII care inca n-a avut loc! Politistul de la IPJ Timis care s-a opus amenzilor Covid-19, instiintat ca va fi trecut in rezerva

  1. De ce scrie CENZURAT ???
    Daca cineva vede altfel lucrurile decat noi , nu este impotriva noastra , ci are alt punct de vedere .
    Este democratie , sau nu ???

  2. Sunt curios, nenea Petecel cat de mica o are de vreme ce nu e in stare sa accepte faptul ca sunt si alte puncte de vedere decat al lui. Ba mai mult, nu e in stare sa dovedeasca neadevarul din spatele celeilalte pareri si nici adevarul din spatele parerii personale (ceea ce ma duce cu gandul ca minte cu nerusinare si e disperat sa nu se afle adevarul). Oricum, imaginea politiei romane nu este una deloc stralucita iar, cand vine vorba de popularitate, e cam la pamant. Prin CENZURAT de genul lui nenea Petecel si prin deciziile extrem de CENZURAT pe care le ia si le iau altii ca el, tot ce fac este sa traga politia romana tot mai jos si sa adanceasca prapastia si asa destul de mare dintre politie si restul romanilor.

Leave a Reply