Lovitura de TEATRU! Conducerea Politiei Romane a dispus ca politistul din Timis trecut in rezerva abuziv sa revina in sistem. Dupa esecul incercarii de “mazilire” a unui subaltern, seful IPJ Timis ar trebui sa demisioneze

Lovitura de teatru in cazul politistului de la IPJ Timis, trecut in rezerva abuziv de inspectorul sef Alin Petecel, ca razbunare pentru ca agentul a dezvaluit mai multe neajunsuri si ilegalitati din cadrul institutiei.


Plangerea prin care agentul sef Valer Kovacs a contestat masura destituirii din politie a fost solutionata, astazi, de conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane, care a dispus revocarea dispozitiei semnate de Alin Petecel si revenirea politistului “mazilit” la locul sau de munca.

“In data de 21 mai 2020, in temeiul art. 7 alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, cu modificarile si completarile ulterioare, in urma analizei plangerii prealabile realizate la nivelul Inspectoratului General al Politiei Romane, a fost dispusa revocarea dispozitiilor sefului Inspectoratului de Politie Judetean Timis din 12 si 13 mai 2020, care au stat la baza incetarii a raporturilor de serviciu in cazul unui agent de politie, urmand ca Inspectoratul de Politie Judetean Timis sa dispuna masuri potrivit competentelor”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa emis de IGPR.

Este de asteptat ca, in urma acestei anulari a unei dispozitii abuzive a sefului IPJ Timis, comisarul sef Alin Petecel sa aiba onoarea cu care sunt inzestrati adevaratii ofiteri ai Politiei Romane si sa-si anunte demisia din functie. (G.I.)

Leave a Reply