VIDEO. Patronul salii de fite Galla Events din Timisoara anunta ca gazduieste evenimente, in ciuda restrictiilor Covid-19

Patronul uneia dintre cele mai luxoase sali de evenimente din Timisoara a anuntat public, prin intermediul unei inregistrari video care a ajuns si in redactia Impact Press, ca a dat drumu’ la treaba, ca si-a inceput activitatea in circuit inchis, in ciuda faptului ca guvernantii inca nu au ridicat interdictiile pandemiei de coronavirus.


“Giani, noi am inceput, inainte de ce traba! Saptamana viitoare, in cazul in care n-ai eveniment, te invitam la Galla, ca noi avem”, este mesajul transmis prietenilor de Adrian Costil, cunoscut in zona lumii interlope si ca “Adi Blondu”, propietarul salii din padure, Galla Events.

Situata la periferia Timisoarei, intr-o zona splendida a Padurii Verzi, sala de evenimente a lui Adi Costil este locul in care-si tin nuntile, botezurile, divorturile si zilele de nastere majoritatea baietilor de bani gata din Timisoara, indiferent de clasa sociala din care fac parte.

Important este sa aiba bani, sa-si permita luxul serviciilor de la Galla Events, o sala de fite construita pe domeniul neclar al milionarului Nicu Gavra, fostul propietar al firmei de cablu Analog si al postului de televiziune local Analog TV.

Tupeul lui Costil de a anunta inceperea sezonului mondenitatilor la Galla se poate datora si faptului ca are spate, in conditiile in care, la inceputul lunii ianuarie 2020, acolo si-a aniversat ziua de nastere, ca un semn ca a patruns in lumea mondena a capitalei Banatului, chiar si deputatul Alfred Simonis, actualul presedinte al PSD Timis. (V.E.)

Leave a Reply