Sala de evenimente Galla, inchisa pana la ridicarea restictiilor Covid-19. “Respectam toate interdictiile starii de alerta”, anunta proprietarul locatiei de lux, Adrian Costil

Adrian Costil, proprietarul salii de evenimente Galla, din Timisoara, a anuntat ca nu va angaja niciun eveniment, care ar presupune un grup mai mare de 8 persoane, pana cand restrictiile Covid-19 nu vor fi ridicate.


“Sala de evenimente Galla nu va fi deschisa pana cand autoritatile ne vor permite acest lucru, in pofida informatiilor eronate ce au circulat in ultima perioada”, este anuntul care a aparut, astazi, pe pagina de Facebook a tanarului milionar timisorean.

Aceasta precizare vine, la cateva zile, de la aparitia in spatiul public a unei inregistrari video, in care Adrian Costil isi invita un prieten la o petrecere.

“Dupa cum se poate vedea si in acea inregistrare, eram doar trei persoane, pe terasa de la Galla. Am spus ca vom avea evenimente, convins ca autoritatile se pregatesc, in iunie, sa renunte la restrictiile impuse de pandemie. Si, chiar am avut dreptate. Din pacate, acea inregistrare a ajuns in spatiul public, desi am trimis-o unui prieten de incredere, de-acuma, fost prieten, care a distribuit-o si la alte persoane. Concurenta nu doarme si, poate, ar fi trebuit sa ma astept la asta…

Pentru ca, de atunci, am tot primit telefoane de la persoane care ar fi dorit sa rezerve sala, a fost necesar sa revin si sa spun ca Galla se va deschide doar atunci cand ne vor permite autoritatile. Chiar daca pierderile sunt destul de mari, in conditiile in care avem un credit bancar de 1,8 milioane de euro, iar in aceasta perioada ratele le-am platit din buzunar”, a lamurit Adrian Costil circumstantele in care inregistrarea video a ajuns in spatiul public.

In acest context, proprietarul salii de evenimente a mai tinut sa precizeze ca nu are nicio legatura cu lumea interlopa, ca terenul de aproape 4000 mp pe care este construita Galla ii apartine, nu este chiriasul nimanui, si ca sala de evenimente este, mai mult, afacerea sotiei, el ocupandu-se cu activitati mai profitabile, precum proiectarea asistata de calculator sau marketing online.

“Avem patru firme in diferite domenii de activitate, care, in total, au o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro pe an. Suntem implicati in cumpararea la licitatie a domeniilor de internet cu trafic insemnat, pe care derulam campanii de marketing afiliat. Spre exemplu, nu demult am cumparat domeniul gardianul.ro, pe care l-am pus, deja, la lucru. Saptamana viitoare vom lansa pe piata un produs care are legatura cu masurile de protectie impotriva coronavirusului, dar, despre asta, voi dezvalui mai multe la momentul oportun”, a mai precizat Costil. (V.E.)

Leave a Reply