Programul de lucru al RETIM in zilele de 1 iunie si 8 iunie! Compania recomanda respectarea regulilor obligatorii de gestionare a deseurilor impuse de la inceputul pandemiei de coronavirus (P)

Compania RETIM informeaza clientii si colaboratorii sai asupra programului de lucru in zilele de 1 iunie si 8 iunie, declarate zile libere legale.


Colectare de deseuri

Intreaga activitate de colectare a tuturor categoriilor de deseuri din toate localitatile in care opereaza compania RETIM se va desfasura conform programelor zilnice obisnuite.

Nu exista modificari fata de orarele curente. Aceste programe sunt disponibile online pe site-ul nostru la adresa https://retim.ro/utile/programe-de-colectare/ .

Birouri de relatii cu clientii si casierii

Birourile de relatii clienti si casierii vor fi INCHISE in data de 1 iunie si 8 iunie, zile libere legale. In celelalte zile ale saptamanii se lucreaza conform programului obisnuit, orar 08-16.

Punctele de colectare a deseurilor voluminoase, vegetale si din constructii din Timisoara

Cele patru puncte de colectare a deseurilor voluminoase, vegetale si din constructii deschise de catre compania RETIM impreuna cu Primaria Timisoara vor avea urmatorul program:

INCHISE in data de 1 iunie si 8 iunie – zile libere legale

DESCHISE in celelalte zile ale inceputului lunii iunie, conform orar 08-16

Adresele celor patru puncte de colectare din Timisoara sunt:

Calea Torontalului, nr. 94

Calea Mosnitei, nr 2-4

Str. Avram Imbroane, nr 70

Pod Calea Sagului

Chiar daca, incepand cu 1 iunie, intra in vigoare mai multe masuri de relaxare in viata sociala, va reamintim si va recomandam sa respectati regulile obligatorii de gestionare a deseurilor pe care RETIM le-a comunicat de la inceputul pandemiei de coronavirus. (I.P.)

Nota: RETIM ramane in contact direct cu clientii sai pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email contact@retim.ro si pagina oficiala de Facebook. De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numarul +40 374 885 692, de luni pana vineri, intre orele 07 – 19.

 

Leave a Reply