Tentativa de OMOR! Un cioban din Giroc a lovit cu masina, intentionat, ATV-ul cu care se plimbau copiii medicului Florica Birsasteanu

Incident deosebit de grav petrecut, in aceasta dupa-amiaza, pe un camp din extravilanul localitatii Giroc, care a facut necesara prezenta unui echipaj de mascati de la IPJ Timis.


De asemenea, la fata locului a fost chemata o ambulanta, pentru a-i prelua pe fiii medicului Florica Birsasteanu, in varsta de 27 si 14 ani, care au fost victimele unui accident provocat intentionat de un barbat extrem de conflictual, care a mai avut probleme cu legea penala.

Este vorba despre Dan Manzat, proprietarul unei turme de peste 200 de ori, care a fost deranjat de plimbarea tinerilor, cu un ATV-ul, pe campul din preajma saivanului sau.

Pentru a-i pedepsi, la un moment dat, s-a urcat in masina personala, a demarat in tromba si a izbit cu putere ATV-ul cu care se plimbau copiii medicului de la Spitalul Judetean Timisoara, provocand rasturnarea vehicolului si ranirea celor doua victime.

Surse de la fata locului ne-au precizat ca este exclusa ipoteza unui atac cu substrat politic, in conditiile in care autorul accidentului nu avea reprezentarea ca este vorba despre copiii presedintelui PSD Timisoara.

La aceasta ora se efectueaza cercetari la fata locului, Dan Manzat fiind retinut de politisti. Avand in vedere ca ciobanul din Giroc nu este la prima fapta de agresiune, in prezent fiind trimis in judecata de Parchetul de pe langa Tribunalul Timis tocmai pentru o astfel de fapta cu violenta, este posibil ca de aceasta data agresorul sa fie dus la arestare preventiva. Vom reveni. (V.E.)
One thought on “Tentativa de OMOR! Un cioban din Giroc a lovit cu masina, intentionat, ATV-ul cu care se plimbau copiii medicului Florica Birsasteanu

Leave a Reply