Avocata care l-a aparat pe fostul sef al Jandarmeriei Romane in dosarul violentelor de la mitingului diasporei, din 10 august 2018, gasita moarta in propria casa

Avocata care l-a aparat pe colonelul Sebastian Cucos, fostul sef al Jandarmeriei Romane, in dosarul reprimarii manifestantilor de la mitingul diasporei, din 10 august 2018, cand sute de persoane au fost agresate de fortele de ordine, a fost gasita decedata in propria casa.


Monica Anton avea 49 de ani si a fost cunoscuta atat in calitate de avocat, fiind si aparatoare „celebrului” sef al Inspectoratului Judetean de Politie Neamt, Aurelian Soric, cat si de viceprimar al municipiului Piatra-Neamt, in tandem incompatibil cu Gheorghe Stefan, si consilier judetean in cadrul Consiliului Judetean Neamt.

Printre confractii din barourile din Romania mai era cunoscuta si sub denumirea “avocata cu rasta”, datorita coafurii afro adoptata in timpul procesului din dosarul Cucos.

Sotul ei a fost cel care a gasit-o, duminica, 31 mai, in jurul orei 13, cazuta in casa familiei din satul Bistrita, comuna Alexandru cel Bun, si a sunat la 112. Un echipaj al Serviciului de Ambulanta a fost chemat urgent la fata locului, s-au efectuat manevrele de resuscitare, insa, din nefericire, fara rezultat. Medicul a declarat decesul, la cateva minute dupa ora 14.

Corpul neinsufletit a fost transportat la morga, urmand ca necropsia sa clarifice cauza decesului.

Va trebui sa se stabileasca si daca moartea ei are vreo legatura cu somniferele care erau in camera in care a fost gasita.

„Echipa PNL Neamt deplange moartea timpurie a doamnei avocat Monica Anton, care ne-a fost colega. Transmitem sincere condoleante familiei, multa putere sa treaca prin aceste momente tragice. Dumnezeu sa o odihneasca in pace! Ne va fi dor de tine!”, este mesajul de adio transmis de colegii din PNL Neamt. (V.E.)

 

One thought on “Avocata care l-a aparat pe fostul sef al Jandarmeriei Romane in dosarul violentelor de la mitingului diasporei, din 10 august 2018, gasita moarta in propria casa

Leave a Reply