Kaufland Romania sfideaza pandemia Covid-19 si mai deschide un supermarket! Este al cincilea din acest an si al 132-lea din cadrul retelei nationale

Retailerul Kaufland Romania isi continua planul de expansiune pe piata romaneasca, in ciuda crizei economice provocate de pandemia de coronavirus.


Astfel, astazi, chiar de 1 iunie, a deschis cel de-al 15-lea hipermarket din Bucuresti, marcand, totodata, si magazinul cu numarul 132 al retelei la nivel national.

Noua unitate comerciala, unde vor lucra 130 de angajati, este situata in Sectorul 3, pe bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, si are o suprafata de vanzare de peste 3.700 metri patrati, care se inscrie intr-una totala de mai bine de 6.100 metri patrati.

Aceasta dispune si de o parcare extinsa de 293 de locuri, dotata si cu 12 rastele pentru biciclete. Ca o noutate, magazinul dispune si de un automat de reciclare tip self-service, pentru trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de pana la 3 litri), sticle si doze de aluminiu (cu volum de pana la 1 litru), amplasat la intrarea in magazin, iar clientii care recicleaza astfel vor primi o suma de bani sub forma de cupon de reducere ce poate fi folosit in magazin.

„Inauguram magazinul cu numarul 15 in Bucuresti si facem inca un pas in extinderea retelei, dar si in sustinerea economiei locale. De luni, 1 iunie, ii asteptam pe clienti in noul magazin aprovizionat la zi si dotat complet, de la raioane variate, pana la automat de reciclare si chiar statie de incarcare electrica”, declara Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland Romania.

Acesta este al cincilea magazin deschis de Kaufland in anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuand planurile de expansiune.
Compania Kaufland, cel mai important retailer din Romania,  are o cifra de afaceri de aproape 11 miliarde de lei, in crestere cu 10 procente fata de anul precedent. In 2018, germanii de la Kaufland au inregistrat un profit de 790 de milioane de lei. (V.G.)

Leave a Reply