Veste buna pentru amatorii de shopping la mall! Marile centre comerciale din Romania se vor redeschide peste 2 saptamani

Centrele comerciale de tip mall din Romania, care au raportat pierderi de peste 800 milioane de euro din cauza restrictiilor Covid-19, se vor redeschide peste doua saptamani.


Prezent, in aceasta seara, la o emisiune a TVR, ministrul Economiei, Virgil popescu, a dat romanilor doua vesti, mult asteptate: mall-urile s-ar putea deschide la mijlocul lunii iunie, iar romanii ar putea sa nu mai stea 14 zile in izolare, la intoarcerea din vacanta petrecuta in strainatate.

“Maine am o intanire cu reprezentantii mall-urilor. Mi s-ar parea normal ca daca relaxam si lucrurile merg bine, sa putem ca la finalul acestor 2 saptamani, sa deschidem magazinele. Vrem sa aducem viata la normalitate mai repede”, a declarat Virgil Popescu.

Ministrul Economiei a mai precizat ca romanii ar putea sa nu mai stea 14 zile in izolare, la intoarcerea din vacanta, daca acestia decis sa se relaxeze in statiuni turistice din strainatate.

“As numi asa de o zona a liberalizarii de intoarcere in tara. Eu sunt oprimist ca incepand cu 15 iunie nu va mai fi nevoie de aceasta intrare in izolare, dupa ce revii in tara. Vrem sa relaxam si mai mult masurile. Nu vorbesc doar de Bulgaria si Grecia, ci si de tarile care au o incidenta a cazurilor mica”. (Mara Ion)

Leave a Reply