Balaceala ILEGALA. Strandul Heaven din Timisoara va fi redeschis pentru publicul de fite, desi contractul de inchiriere al terenului detinut de afaceristul Dorin Epure a expirat

Dupa anuntul ministrului Marcel Vela, care a specificat ca, de la 1 iunie, se deschid plajele, iar din 15 iunie este posibil ca publicul sa aiba acces si la  stranduri si piscine, proprietarii bazelor de relaxare estivala din Timisoara se grabesc sa finalizeze lucrarile de reparatii si de umplere a bazinelor cu apa.


Printre oamenii de afaceri care se pregatesc sa-si intampine clientii, dupa 15 iunie, se numara si Dorin Epure, actionar la SC Elaine SRL Timisoara, societate comerciala care administreaza strandul si clubul de noapte Heaven.

Forfota muncitorilor care pregatesc localul de fite pentru marea deschidere este destul de ciudata, in conditiile in care Primaria Timisoara nu a mai prelungit contractul SC Elaine SRL, iar primarul Nicolae Robu a anuntat, inca din februarie, ca urmeaza sa-l evacueze pe Dorin Epure de pe domeniul revenit in patrimoniul orasului.

“Inca este Heaven acolo. Noi, desigur, ca vom prelua domeniul acela, pentru ca e terenul primariei si a expirat contractul, iar noi nu mai prelungim niciun contract. Dar, deocamdată, este Heaven”, a fost avertismentul primarului Nicolae Robu, un autentic mesaj subliminal pentru proprietarul strandului.

Desi au trecut aproape patru luni de la declaratia ultimativa a primului gospodar al orasului, Dorin Epure nu numai ca nu a eliberat terenul pentru care nu mai are niciun contract, ci se pregateste de un nou sezon estival. Care sa fie explicatia?

“Am discutat cu patronul de la Heaven si mi-a spus ca are o intelegere cu cei de la primarie, cu Nicolae Robu, sa mai ramana acolo pana in toamna. Pentru a da o aparenta de litigiu, care sa-i linisteasca pe cei care asteapta evacuarea chiriasului fata titlu, se vor depune la instanta tot felul de cereri fara nicio sansa de admitere”, ne-a dezvaluit unul dintre apropiatii lui Dorin Epure.

O prima actiune de acest fel a si fost solutionata de Tribunalul Timis, in 26.03.2020. “Respinge ca neintemeiata actiunea formulata si precizata de SC Elaine SRL, in contradictoriu cu paratii Municipiul Timisoara prin Primar si Consiliul Local al Municipiului Timisoara. Cu recurs in 15 zile”, se mentioneaza in Hotararea 223/2020.

In cazul in care Dorin Epure isi va petrece vara 2020 pe sezlongurile de lux de la Heaven, este clar ca PNL Timis va avea un sponsor in plus pentru sustinerea campaniei electorale pentru alegerile locale.

Pana la aceasta ora, Dorin Epure nu a putut fi contactat pentru a ne confirma daca unul dintre cele mai moderne stranduri din Timisoara, cu trei bazine si bar in apa, va fi deschisa inca o vara sau va accepta cu seninatate evacuarea… (V.E.)

Sursa foto: facebook

Leave a Reply