O masina a luat foc intr-o benzinarie din Lugoj! Interventia rapida a pompierilor de la ISU Timis a evitat producerea unei explozii iminente

Pompierii din Lugoj, alaturi de angajatii unei statii de alimentare cu combustibil situata pe centura ocolitoare a orasului, au actionat prompt pentru lichidarea unui incendiu, evitand producerea unei tragedii.


Astazi, la ora 14,57, am fost anuntati despre producerea unui incendiu la o autocamioneta care se afla într-o statie de alimentare cu combustibil, pe centura ocolitoare a municipiului Lugoj.

La fata locului s-au deplasat de urgenta 3 autospeciale de stingere si 12 pompieri din cadrul Detasamentului de Pompieri Lugoj, de asemenea fiind alertat si un echipaj din cadrul Statiei de Pompieri Buzias“, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

La sosirea primului echipaj de pompieri la locul interventiei, incendiul se manifesta la compartimentul motor, cu pericol de propagare la pompa de combustibil a statiei de alimentare.

Pompierii au actionat de urgenta pentru limitarea incendiului si protejarea pompei de combustibil pentru a evita producerea unei explozii.

De asemenea, personalul statiei de alimentare cu combustibil a actionat pentru limitarea incendiului, pana la sosirea echipajelor de pompieri, folosind 7 stingatoare.

In urma incendiului, a ars compartimentul motor al autocamionetei si s-au degradat parti ale caroseriei.

In urma cercetarilor, pompierii au stabilit si cauza probabila a incendiului: un scurtcircuit electric. (I.P.)

Leave a Reply