Scandal la Ziare.com! Toti jurnalistii din redactie, inclusiv editorialista Ioana Ene Dogioiu, si-au dat demisia si vor infiinta alt ziar

Scandal imens in redactia uneia dintre publicatiile de stiri online cunoscuta din Romania, in urma caruia toata echipa de jurnalisti condusa de Serinela Spatarelu, dar si departamentele de suport, de tehnic si de vanzari au decis sa paraseasca Ziare.com. Urmeaza ca jurnalista Ramona Ursu, de la Newsweek Romania, sa preia atributiile de redactor-sef, in urmatoarele zile, si formeze o noua echipa.


Aproximativ 30 de persoane vor pleca de la Ziare.com, in urma unor neintelegeri intre echipa redactionala si patronat, mai exact reprezentantul patronatului, Andrei Siminel.

Ziaristii ar fi acuzat, spun sursele Paginademedia.ro, tentative de ingerinte editoriale din partea lui Andrei Siminel.

De cealalta parte, potrivit unor surse Paginademedia.ro patronatul si-ar fi aratat nemultumirea de faptul ca Ziare.com este detinut de NCH (New Century Holdings), insa operatiunile erau derulate prin compania detinuta de Serinela Spatarelu.

Site-ul Ziare.com este administrat , de mai multi ani, de firma Alert News, detinuta de Serinela Spatarelu. Pe aceeasi companie sunt angajati si membrii echipei din redactia publicatiei online.

Jurnalista Ramona Ursu, care lucreaza in prezent la Newsweek Romania, unde este si printre fondatorii publicatiei, va prelua atributiile de redactor-sef in urmatoarele zile si urmeaza sa reconstruiasca Ziare.com

Echipa Ziare.com va lansa in perioada urmatoare o noua publicatie online.

In echipa sunt, practic, toti ziaristii Ziare.com, cu nume precum Serinela Spatarelu, Ioana Ene Dogioiu, Magda Gradinaru sau Ionel Stoica. (V.E.)

Sursa: Paginademedia.ro

Leave a Reply