Aradenii isi pun un nou director politic in Timisoara! Caius Parpala, finul lui Calin Popescu Tariceanu, il va inlocui pe Titu Bojin la conducerea ABA Banat

Timisul continua sa “importe” directori din Arad, pe filiera politica, chiar si dupa isprava penala a lui Cristian Ispravnic la DRDP Timisoara, de unde aradeanul a fost saltat de procurorii DNA, alaturi de alti complici cu care alimenta pusculita PSD de partid.


De aceasta data este vorba despre Caius Mihai Parpala (foto), finul de cununie al lui Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE si fost presedinte al Senatului Romaniei, care-l va inlocui pe Titu Bojin la conducerea Administratiei Bazinale de Ape (ABA) Banat, o sucursala a Administratiei Nationale „Apele Romane” care gestioneaza un buget aproape la fel de mare ca bugetul Timisoarei. Peste 300 milioane de euro.

“Se pare ca saptamana viitoare se face mutarea, dar cu acordul meu. Deci, am trecut pe pozitia a doua”, a confirmat Titu Bojin, citat de pressalert.ro, precizand ca a facut un pas in spate pentru ca urmeaza sa intre in campanie electorala pentru presedintia Consiliului Judetean Timis.

Caius Parpala, 60 de ani, fost presedinte al CJ Arad, cu stagii doctrinare atat in PSD, cat si in PNL, este actualul director al Sistemului de Gospodarire a Apelor Arad, care apartine de Administratia Bazinale de Apa Mures, si membru in Consiliul de Administratie al Romgaz.

Parpala a fost cununat de Calin Popescu-Tariceanu, la inceputul anilor ’90, cand fostul presedinte al Senatului era deputat PNL de Arad.

Sotia lui Parpala, Ana Liana Parpala, a fost multi ani partenera de afaceri cu Mihai Ciprian David, fostul director al Hidroelectrica, in perioada 2009-2012. David a fost presedintele organizatiei PSD Brasov, fiind propulsat in funcţie de Viorel Hrebenciuc.

“Imi anunt dorinta de a candida la functia de presedinte al CJT, cu ajutorul vostru, al presei, nici macar nu conteaza din partea cui, sunt sigur ca voi castiga!”, a declarat Bojin, optimist, la sfarsitul anului trecut.

La inceputul lunii martie 2020, candidatura sa la CJT a fost lansata in cadrul unui eveniment gazduit de hotelul Continental, unde europarlamentara Maria Grapini a dezvaluit ca Partidul Puterii Umaniste sustine candidatura lui Titu Bojin. (Mara Ion)

Leave a Reply