Profetia lui Vela se implineste! Dumitru Coarna, liderul de sindicat al politistilor din SNPPC, loc de deputat pe lista PSD Dambovita

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarna, le-a dezvaluit apropiatilor ca urmeaza sa se retraga din viata sindicala si ca doreste sa intre in politica.


Potrivit informatiilor obtinute pe surse si publicate de ziarul Puterea, Dumitru Coarna va candida pentru un loc eligibil de deputat pe lista PSD Dambovita si, deja, ar fi primit acceptul noul presedinte de organizatie, deputatul Corneliu Stefan.

Nimeni altul decat finul lui Miron Mitrea, fostul sindicalist sef al CNSLR Fratia si, apoi, dupa ce a intrat in politica, ministru al Transporturilor in Guvernul Nastase.

Trebuie precizat ca deputatul Corneliu Stefan este una si aceeasi persoana cu cel care a debarcat-o pe europarlamentara Rovana Plumb de la sefia PSD Dambovita.

“Veti vedea, peste doua luni, ca viata imi va da dreptate si ca Dumitru Coarna va fi un frumos candidat politic pentru Parlamentul Romaniei”, a fost profetia lansata de ministrul Marcel Vela, dupa protestul politistilor, din 3 martie 2020, din fata Ministerului de Interne. (Mara Ion)

Leave a Reply