CCIA Timis prezinta povestile de succes ale firmelor infiintate prin Proiectul SIA VEST, start-up-uri finantate cu peste 750.000 de euro (P)

In calitate de partener lider al Proiectului „SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale”, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis sustine interesele activitatea celor 24 de start-up-uri infiintate in cadrul proiectului, cu prioritate in contextul dificultatilor economice cu care firmele aflate la inceput de drum se confrunta din cauza COVID-19.


Aceste companii au reusit sa demareze cu succes activitatile conform planurilor de afaceri selectate, iar in momentul actual, eforturile CCIA Timis si ale partenerilor trebuie sa se concentreze asupra sprijinirii lor in vederea atenuarii impactului socio-economic provocat de pandemie.

Prezentam cititorilor declaratia lui Cristian Popescu, din Timisoara, inca unul dintre beneficiarii finantarii nerambursabile, care de la inceperea activitatii si primirea primei transe de finantare a reusit sa indeplineasca cu succes indicatorii din planul de afaceri selectat.

Ma numesc Cristian Popescu si am aplicat pentru fonduri europene sa infiintez un studio de inregistrari audio. Fiind implicat de peste 20 de ani in industria muzicala, mi-a venit ideea sa pun bazele unui studio de inregistrari audio, bazat in principal pe inregistrarea instrumentelor acustice.

Am auzit ca sunt fonduri europene nerambursabile si m-am interesat cum pot aplica la Camera de Comert din Timisoara. Din aceste fonduri, am achizitionat echipamente performante, scopul meu fiind acela de a creste calitatea serviciilor oferite acestei nise din România.

Consonance Studio are momentan 2 angajati permanenti si mai multe proiecte pe rol. Inregistram, editam, mixam si masterizam pentru mai multe formatii de muzica din Romania, avand in discutie si inregistrarea unor trupe din afara tarii”, spune Cristian Popescu, asociat unic si administrator al societatii Consonance Studio. https://www.consonance.ro/).

In prezent, cele 24 de firme au un numar total de 59 de angajati, iar valoarea totala a subventiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

Reamintim ca Proiectul SIA VEST – Suport pentru Initiative Antreprenoriale vizeaza stimularea ocuparii si cresterea numarului de locuri de munca prin crearea si sprijinirea dezvoltarii de noi afaceri in Regiunea Vest care sa conduca la crearea de noi joburi.

Pana in prezent, cele 24 de firme au un numar total de 59 de angajati, iar valoarea totala a subventiilor primite este de 3.496.143,01 lei (740.708,26 euro).

Nota: Informatii suplimentare la tel. 0732-185.282, e-mail: dbuzatu@cciat.ro, Daiana Mirela BUZATU – Manager de proiect.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

Leave a Reply