Primul raliu post-pandemie, organizat langa Timisoara! La startul Cupei Timisului – Sanandrei 2020 se vor afla cei mai in forma piloti (P)

Primul concurs automobilistic si de karting post-pandemie din Romania se va desfasura, maine, 13 iunie, in localitatea Sanandrei, judetul Timis.


Startul competitiei va fi dat, incepand cu ora 10, pe platforma asfaltata situata pe DJ 692, la doi kilometri de intersectia drumului judetean cu DN 69.

Intrecerea sportiva a pilotilor din Timis si din alte judete, care abia au asteptat aceasta prim raliu din Romania post-pandemie, conteaza ca etapa a I-a din Campionatul  de Automobilism & Karting Timis 2020, sub denumirea “Cupa Timisului – Sanandrei 2020” si este organizata de Asociatia Auto Club Rally Timis si a Comisiei de Automobilism si Karting-A.C.R.Timis.

Dupa cum ne-a comunicat Ladislau Giurisici, presedintele Comisiei de Automobilism si Karting din cadrul ACR Timis, concursul va consta din 3 sectiuni: circuit viteza, drift si eco kart, toate cu cate trei manse. Una de recunoastere si doua de concurs, urmand ca in clasament sa conteze mansa cea mai buna…

Etapa de la Sanandrei este una din cele mai apreciate de concurenti datorita specificului sau, de circuit viteza.

Conform traditiei, concursul va fi incheiat cu o sectiune de speed si drift show, la care se pot inscrie toti amatorii pasionati de automobilism, conditiile fiind foarte facile. De asemenea, pot participa si automobile neinmatriculate, cat si copii cu varste intre 05-16 ani la sectiune eco-karting (electric).

Organizatorii au dat asigurari ferme ca se vor respecat toate masurile anti-COVID 19 legale in vigoare, la data desfasurarii competitiei. (Carla Radulescu)

 

Leave a Reply