Antena 1, la un pas de focar Covid-19! Nu mai putin de 5 vedete au fost testate pozitiv, printre care Marcel Pavel si Adriana Trandafir

Televiziunea Antena 1, unul dintre posturile nationale cu cei mai multi bani incasati din subventiile guvernamentale, pentru promovarea stirilor despre pandemia Covid-19, s-a transformat intr-un autentic focar de infectie cu coronavirus.


Dupa ce cantaretul Marcel Pavel a fost confirmat infectat, alte doua vedete au primit si el verdictul teribil al medicilor. Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu, de la trupa Alb si Negru, sunt si ei infectati. Potrivit informatiilor stiripesurse.ro, o alta vedeta infectata este cunoscuta actritia Adriana Trandafir.

Toti lucreaza la aceeasi emisiune, ”Te cunosc de undeva”, iar numarul total a celor confirmati cu coronavirus a ajuns, deocamdata, la 10. Pe langa cele 5 vedete infectate, alti cinci angajati ai televiziunii au coronavirus, cameramani si oameni de la montaj.

Aurelian Temisan si Andreea Balan sunt si ei suspecti, insa nu se stie daca au primit, momentan, confirmarea de la medici la testele pe care le-au facut.

Totodata, Antena 1 a decis inchiderea unei cladiri de la Romexpo, unde se filma emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Mai mult, oficialii Antena 1 au decis sa suspende filmarile pentru „Te cunosc de undeva”, iar toti cei care au intrat in contact cu Marcel Pavel, de la vedetele concurente, prezentatori TV, pana la cameramani si regizori vor fi obligati sa stea in carantina timp de 14 zile. (E.T.)

(E.T.)

Leave a Reply