DISPARUT. Infractorul Daniel Dragomir nu a fost gasit acasa de politistii trimisi pentru a-l escorta catre inchisoare. Va fi dat in urmarire generala

Dupa cum era de banuit, politistii care s-au deplasat la domiciliul fostului ofiter SRI Daniel Dragomir, pentru a-l conduce la penitenciar, in urma condamnarii definitive, de astazi, nu l-au gasit acasa. Si nici la alte adrese, unde locuiesc rudele sale.


In aceste conditii, acesta va fi dat in urmarire generala. Cine il vede, poate sa sune la 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

“In baza unui mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au efectuat verificari la mai multe adrese in vederea depistarii unui barbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Avand in vedere ca cel in cauza nu a fost gasit, se fac demersurile legale pentru a fi dat in urmarire”, a transmis Politia Capitalei.

Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat, joi, la 3 ani si 10 luni de inchisoare cu executare de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, care au desfiintat partial decizia prin care a fost achitat, initial, de fapte de coruptie. Si sotia lui Dragomir a fost condamnata la 2 ani si 8 luni, cu suspendarea conditionata a pedepsei. (V.E.)

UPDATE. Surse oficiale au dezvaluit ca Daniel Dragomir a plecat din tara, miercuri, prin Vama Nadlac, din Arad, cu masina. A iesit din tara fara probleme pentru ca, inainte de condamnare, el nu avea nici o interdictie de deplasare. Exact in ziua in care e iesit din tara, Ungaria eliminase obligatia de izolare 14 zile a celor care intra in tara din Romania. 

Leave a Reply