Trenurile de pe ruta Timisoara – Bucuresti si Orsova – Timisoara, blocate din cauza puhoaielor de apa care au trecut pste linii

Trenurile Timisoara – Bucuresti si Orsova – Timisoara sunt blocate, la aceasta ora, pe sine, din cauza inundatiilor, dupa ce puhoaiele de apa au inundat liniile de cale ferata.


Prima garnitura este oprita in gara din Caransebes, iar cea de-a doua, in apropierea statiei Balta Sarata.

“Traficul feroviar este intrerupt pe magistrala 900, intre km. feroviari 472+700 de metri – 472+900 de metri, in apropierea statiei CF Balta Sarata, judetul Caras Severin, acolo unde, din cauza ploilor abundente, linia de cale ferata a fost inundata. Circulatia feroviara intre statiile CF Caransebes – Balta Sarata este inchisa”, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Tot in judetul Caras-Severin, traficul feroviar este blocat si pe calea ferata intre statiile Brebu si Cornutel Banat, unde a avut loc o alunecare de teren.

Calatorii din cele doua trenuri afectate au fost dati jos si preluati de autocare, pentru a fi dusi la destinatie.

In aceste momente, echipele de interventie ale CFR sunt in teren si inceraca sa rezolve problema, pentru reluarea traficului feroviar. (G.G.)

Leave a Reply