A venit momentul sa-ti iei revansa! REDUCERI de pana la 70% la Iulius Town Timisoara si 1.500 de premii la cumparaturi (P)

Contextul actual te-a tinut mult timp departe de magazinele tale preferate si de cabinele de proba, dar a venit timpul sa-ti iei revansa!


La  Iulius Town ai Revenge Sale ca sa te bucuri de un weekend plin de shopping. Te asteptam sa descoperi ofertele brandurilor, sa-ti reinnoiesti garderoba cu cele mai cool tinute si sa castigi vouchere pentru cumparaturi.

Brandurile din Iulius Town Timisoara te invita sa iti updatezi garderoba cu piese cheie ale verii la preturi atractive, pentru ca promotiile se tin lant.

Fie ca alegi sa iti cumperi outfituri, sa-ti completezi colectia de bijuterii, sa achizitionezi produse de beauty&care sau decoratiuni pentru amenajarea casei, ai parte de extra reduceri la reduceri in cadrul Revenge Sale.

Si pentru ca pasiunea ta este fashion-ul, iti oferim sansa sa castigi premii care prelungesc sesiunile de shopping.

Astfel, in perioada 26 – 28 iunie, daca faci cumparaturi de minimum 150 de lei si vii la centrul de premiere, din zona Centrului Info, cu bonul fiscal, primesti instant unul dintre cele 1.500 de vouchere.

Terranova, Parfois si Urma te intampina cu reduceri de pana la 70%, in timp ce preturi injumatatite afiseaza majoritatea brandurilor indragite: Desigual, Mango, Marks&Spencer, Motivi, New Yorker, Nissa, Distinctive, House, Koton, Lee Cooper, D’S Damat, Bigotti, Adidas, Hervis Sports, Primigi, Oysho si altele.

Cu 40% scad preturile la Liu Jo si Guess, iar promotii speciale continua la Peek & Cloppenburg, Tom Tailor, Grid si in alte locatii fashion. Copiii au si ei parte de surprize frumoase deoarece Next Kids are reduceri de pana la 50%, Dinoland, de pana la 40%, iar Hippoland, de pana la 20%. 

Iti lipsesc pantofii de vara sau geanta pe care ai amanat sa o cumperi? Preturile sunt si la jumatate la CCC, Musette, Anna Cori, Tezyo, Pantoful Galben, Big Step, Calzedonia, Ecco, in timp ce ofertele atractive nu lipsesc nici din vitrinele celorlalte locatii de profil.

Acum este momentul sa te rasfeti cu produse de ingrijire si infrumusetare, la preturi avantajoase. Descopera ofertele Sephora, care ajung pana la 70%, dar si pe cele ale NYX, MAC Cosmetics, Pupa Milano, Sabon, Cupio, Marionnaud, Inglot, My Geisha, iar in cazul barbatilor, pe cele de la Muhle.

Pentru un outfit complet, descopera reducerile de pana la 70% de la Splend`or, de pana la 50% de la Pandora si de pana la 40% de la Swarovski.

Daca vrei sa-ti infrumusetezi caminul sau sa-ti dezvolti pasiunea pentru gatit, vei aprecia, cu siguranta, promotiile de pana la 60% de la English Home si de pana la 30% oferite de Kitchen Shop. Reduceri gasesti si in alte magazine si locatii, iar oferta completa poate fi consultata in catalogul online Revenge Sale de pe site-ul Iulius Town Timisoara.

Bucuria shoppingului a ramas aceeasi, iar noi am implementat peste 40 de masuri de protectie pentru a fi cu totii in siguranta. De asemenea, recomandam plata cu ajutorul cardului si pastrarea distantei fata de ceilalti. (I.P.)

Leave a Reply