RETIM anunta modificarea tarifelor de colectare-transport a deseurilor municipale in Zona 1 a judetului Timis (P)

RETIM Ecologic Service S.A. informeaza toti utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociatii de proprietari/locatari, persoane juridice si institutii publice) din Zona 1 a judetului Timis, ca urmeaza sa se modifice tarifele de colectare-transport a deseurilor municipale.


Modificarea tarifelor este determinata de cresterea costurilor de depozitare (costuri de mediu), de cresterea cuantumului salariului minim pe economie, precum si de actualizarea cu indicele preturilor de consum, deopotriva pentru depozitul Ghizela, cat si pentru Statia de Sortare a Municipiului Timisoara (operata de catre Colterm S.A).

Propunerea de modificare a tarifelor unice pe categorii de utilizatori si a tarifelor diferentiate pentru colectarea si transportul deseurilor municipale si a deseurilor similare a fost aprobata de catre Consiliul Director al ADID Timis, in data de de 05.06.2020, noile tarife urmand a fi adoptate de catre autoritatile deliberative a unitatilor administrativ-teritoriale din Zona 1 de colectare a judetului Timis, precum si de AGA ADID, in vederea aplicarii acestora.

Tarifele aplicabile pentru intreaga Zona 1 Timis vor fi:

Pentru Persoane fizice, tarife exprimate in Lei cu TVA

 

 

 

 

Pentru persoane juridice – tarife exprimate in lei fara TVA

 

 

 

 

 

Localitatile care apartin Zonei 1 a judetului Timis sunt urmatoarele : Becicherecu Mic, Biled, Bucovat, Carpinis, Cenei, Checea, Dudestii Noi,  Dumbravita, Fibis, Foeni, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Giulvaz, Iecea Mare, Masloc, Mosnita Noua, Ortisoara, Otelec, Parta, Peciu Nou, Pischia, Remetea Mare, Satchinez, Sacalaz, Sanandrei, Sanmihaiu Roman, Sag, Sandra, Timisoara, Uivar, Varias. (I.P.)

 

Leave a Reply