Curg demisiile din PNL Giroc, dupa scandalul “Terasa Dragoi”! Vicepresedintele organizatiei a anuntat va ramane independent in lupta politica, “fara interese de partid”

Scandalul “Terasa Dragoi” – declansat dupa ce Consiliul Local Giroc a votat, dintr-a cincea incercare, construirea unei terase private pe domeniul public, blocand si un trotuar ultracentral – continua sa erodeze organizatia PNL Giroc.


Dupa ce presedintele filialei, Florin Golban, si colegul de partid Daniel Rotariu si-au dat demisiile din partid si din Consiliul Local, un alt membru de frunte al organizatiei a decis sa nu mai faca jocurile private ale altora.

Este vorba despre vicepresedintele Caius Seracin, care, in ultimii patru ani, a lipit afise, a facut lobby pentru voturi si a promovat liberalismul in Giroc. A abandonat politica de grup, dar va continua sa se lupte pentru un loc la varful administratiei locale din Giroc din postura de candidat indepndent.    

“Acum, ca s-a mai temperat agitatia de pe scena politica locala din ultimele zile, va anunt, dragi giroceni si chisozeni, ca, alaturi de presedintele filialei PNL Giroc Florin Golban si de consilierul local Daniel Rotariu, mi-am dat demisia din partid si din functia de vicepresedinte al PNL Giroc.

Ultimii patru ani cat am activat in acest partid, in care m-am inscris din convingere, iar oamenii gasiti aici au reprezentat plus valoare, au fost pentru mine o experienta aparte.

O experienta benefica, care ma pregateste cu siguranta pentru un viitor in administratie fara umbrela politica, dar si fara interese de partid. Prefer sa fiu independent, in conditiile in care, ca fost ziarist (~microb~ care, dupa cum se vede, nu se vindeca usor), nu am ezitat nicio clipa sa spun lucrurilor pe nume, fie ca a fost vorba despre primarul comunei noastre, mutarile politice, aspectele administrative din localitatea noastra sau manevrele imobiliare. Si o voi face si in continuare…“, este mesajul adresat girocenilor de viitorul candidat la un loc in Consiliul Local Giroc. (Mara Ion)

 

Leave a Reply