O noua ruta a calauzelor migratiei ilegale! Doi tineri din Libia au fost retinuti de politistii de frontiera din Vicovu de Sus, dupa ce au trecut din Ucraina in Romania

Doi tineri din Libia au fost prinsi de politistii de frontiera de la Sectorul Politie de Frontiera Vicovu de Sus dupa ce au trecut ilegal frontiera din Ucraina in Romania.


Este vorba despre o noua ruta descoperita de calauzele migratiei ilegale, dupa ce granita de vest a devenit din ce in ce mai securizata…

Marti, in jurul orei 11,30, un echipaj al politiei de frontiera a depistat pe raza orasului Vicovu de Sus, doi cetateni straini care se deplasau, pe jos, dinspre frontiera spre interiorul tarii.

Deoarece nu isi justificau prezenta in zona, acestia au fost condusi la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari, unde, in urma verificarilor s-a stabilit ca cei doi sunt cetateni din Libia, in varsta de 19, respectiv 20 de ani, si au trecut ilegal frontiera din Ucraina in Romania.

In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar conform acordului de readmisie, cei doi cetateni straini au fost predati, miercuri, autoritatilor de frontiera ucrainene, in vederea continuarii cercetarilor. (V.E.)

Leave a Reply