CCIA Timis lanseaza cursurile GRATUITE de profesionalizare a angajatilor! Se pot inscrie persoane din toate judetele Regiunii Vest (P)

In calitate de partener coordonator al Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI in Regiunea Vest”, CCIA Timis lanseaza campania de recrutare si selectie a angajatilor pentru programele de formare profesionala,  dupa cum urmeaza:


Cursuri autorizate:

  • Curs de calificare Cofetar-patiser / Nivelul 3 (480 ore) – Cod COR 751202
  • Curs de calificare Lucrator in comert / Nivelul 2 (360 ore) – Cod COR 522011
  • Curs de initiere Responsabil de mediu (40 ore) – Cod COR 325710

Cursurile sunt autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) iar certificatele eliberate la absolvire sunt recunoscute de Ministerul Muncii si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei Nationale.

Cursuri informale:

  • Comunicare (60 ore)
  • Productivitate si eficienta personala (60 ore)
  • Inteligenta emotionala (60 ore)
  • Lean manufacturing / Lean Services / Lean Office (60 ore)
  • Product Part Approval Process – Proces de aprobare a piesei de productie (60 ore)
  • Design of Experiments – Design Thinking (60 ore)

Cursantii vor primi Diploma de Participare certificata de furnizorul de servicii de formare profesionala.

Cine poate participa?

Sunt eligibili pentru inscriere si participare doar angajati cu contract individual de munca (norma intreaga sau timp partial) din cadrul IMM-urilor din Regiunea Vest care activeaza in unul dintre sectoarele economice cu potential competitiv identificate conform Strategiei Naţionale pentru Competitivitate (SNC) si Strategiei Nationale de Cercetare, Dezvoltare si Inovare (SNCDI);

Sunt eligibili pentru inscriere si participare doar angajati care nu au fuctie de conducere in cadrul companiei;

Se pot inscrie si califica doar persoane care au domiciliul in unul din cele patru judete ale Regiunii Vest: Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara.

Reamintim ca proiectul este finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, Axa Prioritara 3: “Locuri de munca pentru toti” si este derulat de CCIA Timis in parteneriat cu Universitatea Politehnica Timisoara si Expert Consulting SRL.

Proiectul isi propune facilitarea accesului la programe de formare profesionala a angajatilor din firme din Regiunea Vest, pentru imbunatatirea statutului profesional si a conditiilor de la locul de munca, contribuind astfel la cresterea productivitatii muncii. (I.P.)

NOTA: Informatii si inscrieri la tel: 0372 185 244, 0372 185 285, e-mail: lbarbu@cciat.ro. Informatii detaliate despre cursuri sunt disponibile pe site-ul CCIAT: http://www.cciat.ro/cciat_Resurse_umane_competitive_pentru_adaptarea_la_SNCDI_in_Regiunea_Vest.

Leave a Reply