Fiul milionarului Georgica Cornu, talharit de telefonul mobil! Judecatoria Timisoara l-a condamnat pe agresor la 2 ani de inchisoare

In timp ce organele de ancheta din Timisoara au esuat in tentativa de a-l implica pe Andrei Cornu intr-un dosar de furturi de haine din magazinul Peek & Cloppenburg, fiul milionarului Georgica Cornu tocmai a obtinut un certificat de buna purtare de la Judecatoria Timisoara.


Astfel, tanarul poate dovedi ca nu este prototipul beizadelei de bani gata, care-si permite orice exces, in numele tatalui, ci ca a fost abuzat de catre smecherii orasului inca de mic, in ciuda faptului ca era “baiatul lui Cornu”. Sau, tocmai din aceasta cauza…

Astfel, Judecatoria Timisoara tocmai a pronuntat sentinta in dosarul 14515/325/2015, in care inculpatul Alexandru Gavrila a fost gasit vinovat si condamnat la 2 ani de inchisoare pentru talharie calificata, fapta pe care a savarsit-o in 06.12.2013. Adica, in urma cu aproape 7 ani…

Persoana vatamata nu a fost altcineva decat Cornu Andrei Ioan, care la vremea rspectiva abia implinise 13 ani, care a fost agresat si i s-a “confiscat” telefonul mobil.

Tocmai de aceea, instanta a admis in parte si actiunea civila formulata de fiul milionarului Georgica Cornu si l-a obligat pe autorul talhariei la plata sumei de 1.719,3 lei, reprezentand contravaloarea telefonului sustras, si suma de 1.500 de lei cu titlu de daune morale.

Prescriptia raspunderii penale nu a putut fi invocata in acest dosar, de catre avocatul inculpatului, intrucat prima condamnare in aceasta cauza, de 3 ani si sase luni inchisoare, din 12.12.2018, a fost infirmata de catre Curtea de Apel Timisoara, care a trimis dosarul spre rejudecare.

In conditiile in care infractorul Alexandru Gavrila mai are trei condamnari la activ, Judecatoria Timisoara le-a contopit, iar pedepasa rezultanta este de 3 ani si sase luni de inchisoare in regim de detentie.

Din pedeapsa rezultanta s-au dedus retinerile din data de 25.09.2014 si din data de 21.11.2015, precum si perioada deja executata, de la 18.02.2019 la zi. Urmeaza, cu siguranta, o noua contestatie din partea lui Alexandru Gavrila, care va fi solutionata de Curtea de Apel Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply