“Virusul e intre noi, se plimba, adulmeca si ataca!”, avertizeaza o judecatoare de la Curtea de Apel Alba Iulia, internata in spital cu Covid-19

O judecatoare de la Curtea de Apel Alba Iulia, aflata in prezent in spital, unde sunt internati si sotul sau si unul dintre copii, face un apel disperat la romani  sa respecte restrictiile Covid-19, recomandarile autoritatilor din domeniul medical, sa poarte masca de protectie si sa pastreze distanta sociala, deoarece „virusul este intre noi” si „il prinde pe cel mai slab”, transmite Agerpres.


Tie, care esti acasa, la birou sau pe terasa cu baietii, de ce sa nu-ti pese? De tine si de familia ta? Virusul e intre noi, se plimba, adulmeca si ataca, il prinde pe cel mai slab.

Apara-te, armele sunt la tine, spala-te pe maini, puneti o amarata de masca pe fata si nu te duce unde-i mai multa lume! Stai deoparte, respecta distanta, nu te inghesui, iesi din turma!

Nu stii cum vei trece peste boala! Poate usor, poate nu vei simti nimic, dar copilul tau, mama ta? La ei te-ai gandit? Mai gandeste la asta, cititorule, inainte sa iesi din casa fara aparare, poti sa aduci virusul in casa ta si primii pe care ii infectezi sunt membrii familiei tale, un copil, un parinte, un frate, cu organisme mai tari sau mai putin tari, slabite de varsta sau de boli”, spune judecatoarea intr-o postare pe Facebook.

Judecatoarea arata ca daca toti si-ar proteja macar familia, atunci nu ar mai fi niciun caz de Covid-19 in cateva zile.

„Asculta ce ne spun specialistii, medicii, autoritatile din domeniul medical! Ei nu vorbesc prostii! Nu e nimic politic aici, in spital nu exista partide politice. Nu asculta glasul unor nespecialisti, neinformati, vedete TV, voci care nu au nicio legatura cu actul medical, dar care isi dau cu parerea despre el, te dezinformeaza si te fac sa ignori un pericol real”, isi incheia postarea magistratul.

La Curtea de Apel Alba Iulia a fost depistat un focar de coronavirus, fiind confirmati pozitiv un numar de 9 angajati, din care 6 judecatori si 3 grefiere. (G.I.)

Leave a Reply