Targul Produselor Turcesti! Delicii orientale si evenimente pentru intreaga familie, in weekend, la Iulius Town Timisoara (P)

Un nou weekend cu muzica, filme si joaca nelimitata se anunta in Iulius Town. Targ cu baclava delicioasa, seri racoroase la terasa, in compania ritmurilor relaxante, filme vazute sub cerul liber si intalniri cu personaje de poveste se afla pe agenda din urmatoarele zile.


Parcul Iulius Gardens va gazdui, in acest sfarsit de saptamana, Targul Produselor Turcesti. Vei avea parte de o experienta culinara originala si autentica, care aduce mai aproape de tine aromele din Istanbul.

De vineri pana duminica inclusiv, in perioada 10 – 12 iulie 2020, te poti delecta cu bucate orientale din tara cu una dintre cele mai bogate traditii gastronomice.

Direct de pe mesele sultanilor, produsele iti vor incanta papilele gustative, cu arome ispititoare. Baclava savuroasa, kebab delicios, gözleme, su börek, tantuni, inghetata si faimoasa cafea la nisip se numara printre preparatele care ii vor cuceri pe pofticiosi.

Fiecare seara din acest weekend este dedicata filmelor in aer liber. Outdoor Flight Cinema se reinstaleaza in Family Plaza din Iulius Gardens, propunand o reteta perfecta pentru petrecerea timpului liber: ritmuri antrenante, filme romanesti si multa voie buna! Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, pe baza invitatiilor obtinute online. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru cei mici, duminica, de la ora 11, parcul Iulius Gardens poposeste „Caruta cu povesti”. Spectacolul de teatru, pus in scena de papusi, le spune copiilor cate-n luna si in stele, din basmele indragite. Iar pentru ca experienta sa fie si mai placuta, micutii vor fi implicati in povesti.

Parcul din Iulius Town este locul in care atmosfera de vacanta se simte intens, la terasele cu deschidere spre privelistea incantatoare.

Pe langa varietatea specificului international propus, locatiile din Iulius Town se intrec in programe de entertainment, oferind acea energie a oraselor turistice. Preparatele apetisante si conversatiile relaxante merg de minune cu ritmurile jazz, latino sau chill, interpretate de artisti locali. In plus, sesiunile de shopping continua cu summer sales, pentru a-ti asigura look-ul de vara. (I.P.)

 

Leave a Reply