Women Rally 2020. Femeile pilot de curse din toata tara sunt asteptate la Timisoara, pentru a lua startul la prima etapa a campionatului national de automobilism feminin

Al treilea sezon al Campionatului National Women Rally, organizat de catre Clubul Sportiv Savu Racing, revine pe scena automobilistica cu 3 evenimente programate in 2020, dar si cu un nou partener care ofera titlul campionatului – Bosch Car Service.


Concurentele se vor alinia la start pentru prima data post-pandemie la Timisoara, etapa care va avea loc pe 24-26 iulie.

A doua etapa va avea loc pe 21-23 august la Bucuresti, capitala fiind pentru prima data gazda evenimentului Women Rally.

Finala campionatului va fi pe 2-4 octombrie, la Cluj-Napoca, orasul care a dat nastere acestui concept unic de automobilism prin editia pilot din anul 2018, dedicata Centenarului.

Indemanare la volan, responsabilitate in trafic, prietenii legate in jurul aceleiasi pasiuni – sunt cateva dintre ingredientele esentiale care au transformat Women Rally intr-un concept unic si atractiv de introducere in automobilism si conducere defensiva dedicat doamnelor si domnisoarelor.

Chiar daca doar posesoarele de permis se pot inscrie in competitie, toata familia este asteptata la start, unde partenerii Campionatului pregatesc, ca de fiecare data, o serie de surprize si intamplari menite sa faca din Women Rally unul dintre cele mai inedite evenimente ale anului.

In 2019, Women Rally a devenit Campionat National sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si a avut tot 3 etape in calendarul competitional, la care au participat peste 150 de concurente.

La evenimentele Women Rally de anul trecut ne-am bucurat, in calitate de ambasadoare ale evenimentului, de prezenta presedintei Comisiei de Femei din cadrul FRAS – Mirela Bucovicean, a echipajului exclusiv feminin din Campionatul National de Raliuri Cristiana Oprea – Diana Hatiegan, a gimnastei Catalina Ponor si a unor sportive de renume, din automobilismul romanesc: Mihaela Beldie, Alina Bianca Pop, Ramona Rusu, Vanessa Ilie, Alexandra Casian.

In plus, in cadrul fiecarui dineu de la finalul etapelor, Women Rally a sustinut o licitatie caritabila pentru a sustine cauze sau comunitati locale, o traditie care va fi continuata si in acest an.

Anul acesta, partenerul principal al Campionatului National Women Rally este Bosch Car Service – o companie ce ofera servicii de reparatii si asistenta auto la cele mai inalte standarde de calitate, in peste 80 de service-uri in Romania si peste 15.000 la nivel global.

Pasiunea pentru masini a concurentelor si a invitatilor Women Rally va fi intampinata de profesionalismul reprezentantilor Bosch Car Service, care vor efectua gratuit doritorilor verificari tehnice rapide ale masinilor, in cadrul caravanei amenajate la etapele Women Rally din 2020.

Inscrierile la  Etapa I – Timisoara  a Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service 2020, sunt deschise pana in data de 17 iulie pe site-ul www.womenrally.ro, unde toate soferitele interesate pot consulta atat regulamentele, cat si recenziile, galeriile foto si articolele informative de la evenimentele anterioare. Conferinta de presa premergatoare etapei de la Timisoara va avea loc miercuri, 22 iulie 2020, ora 11, la Casa Auto Timisoara (Calea Sagului 142), iar noutatile legate de parteneri si desfasurarea evenimentului vor fi publicate si pe instagram @womenrally.ro si pagina de facebook a Campionatului.

Etapa I a Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service 2020, 24-26 iulie, 2020, Timisoara este sustinuta de partenerii gold: Primaria municipiului Timisoara, Casa Auto Timisoara, Banca Transilvania, Catena – Farmacia Inimii, Vittel, Warsteiner, Shopping City Timisoara, Crama Thesaurus.

Parteneri silver: AEA Medical, Uniqa Asigurari, Ecco Shoes, Gerovital, Corny, Dallmayr, Coca-Cola, Seneville, Viollete – Boutique des Fleurs, Casa Bunicii, Pensiunea Zefir, Unique, Venue.

Parteneri media: TVR, TVR Timisoara, Europa FM, West City Radio, RallyMax, Autostiri.ro, 24auto.ro, GP24.ro, Expres de Banat, Impact Press.

Parteneri print: PMA Invest, Impress.

Campionatul National Women Rally – Bosch Car Service se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, a Ministerului Tineretului si Sportului, a Automobil Clubului Roman, prin programul Women in Motorsport. (I.P.)

 

Leave a Reply