Politistul din Arad care cultiva cannabis, arestat preventiv pentru 30 de zile! Daca marfa sa ajungea pe piata drogurilor, ar fi incasat peste 1 milion de lei

Cosmin Pana, agent sef la Serviciul Rutier al Politiei Judetene Arad, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de trafic de droguri de risc in forma agravanta dupa ce, in urma unei perchezitii facute la locuinta sa intr-un alt dosar, a fost gasita o cultura de cannabis.


Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus retinerea pentru 24 de ore a unui agent sef in cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad, pentru trafic de droguri de risc in forma agravanta.

”In cauza s-a stabilit faptul ca, in perioada aprilie – iunie 2020, inculpatul impreuna cu alte doua persoane au cultivat droguri de risc intr-un imobil situat pe raza municipiului Arad”, a anuntat, sambata, DIICOT.

Vineri, in urma unor perchezitii facute de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Arad impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, in cadrul unui dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism, la domiciliul politistului a fost gasita o cultura de cannabis formata din 34 de plante, in greutate totala de aproximativ 21 de kilograme.

Daca marfa ar fi ajuns pe piata drogurilor, in conditiile in care gramul de cannabis se vinde cu 50 de lei, dealerii de cannabis ar fi obtinut peste 1 milion de lei.

Cercetarile sunt efectuate impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul SCCO Arad.

Sambata, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventiva a politistului, pentru 30 de zile. (V.E.)

Leave a Reply