Mai mult timp pentru shopping! Iulius Town Timisoara dubleaza timpul de parcare gratuita pentru clienti (P)

Incepand de astazi, timisorenii beneficiaza de primele doua ore de garare gratuita in toate parcarile aferente Iulius Town, in intervalul orar 07 – 20. De asemenea, clientii se pot relaxa dupa o sesiune de cumparaturi la terase si in parcul Iulius Gardens, fiindu-le asigurata parcare gratuita in intervalul orar 20 – 07.


Incepand cu 13 iulie 2020, Iulius Town extinde timpul de parcare gratuita de la o ora la doua ore pentru a le oferi clientilor o experienta cat mai confortabila la cumparaturi.

In contextul actual, vizitatorii beneficiaza de primele doua ore de garare gratuita in toate parcarile aferente Iulius Town (Multilevel Parking, Mall Parking, Iulius Gardens Parking si VIP Parking) in intervalul orar 07 – 20. Ulterior tariful ramane acealasi, 3 lei pentru o ora de parcare. Mai mult, in intervalul orar 20 – 07, parcarea este gratuita.

Iulius Town pune la dispozitia clientilor locuri de parcare, dispuse in parcari subterane, in cea mai mare parcare supraetajata din Timisoara si in parcari terane.

Acestea sunt dotate cu cele mai moderne tehnologii de acces, semnalizare, detectie si supraveghere, iar numarul locurilor disponibile este afisat, la intrari, pe panouri electronice.

De asemenea, parcarile sunt dotate cu rasteluri de biciclete pentru a incuraja deplasarea cu mijloace alternative de transport. La acestea se adauga si statiile de incarcare pentru masinile electrice si spatiile special dedicate acestui tip de autovehicule.

Regulamentul complet de functionare a parcarii poate fi consultat pe site-ul www.iuliustown.ro/ro/parking. (I.P.)

 

Leave a Reply