EXPO MOBILA. Timisoara va fi, pentru patru zile, capitala mobilei din Romania! Cele mai indraznete modele, la preturi unice, doar pe durata evenimentului (P)

Joi, 16 iulie, ora 12,30, la Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis se deschide cea de-a VI-a editie a expozitiei nationale de mobila – EXPO MOBILA Timisoara.


Manifestarea reuneste 20 de expozanti, producatori romani din tara (Cluj-Napoca, Satu-Mare, Simleul Silvaniei), din Timisoara si judetul Timis, care vor prezenta piese deosebite de mobilier si accesorii, la preturi unice, doar pe durata acestui eveniment.

In cadrul expozitiei, vor putea fi admirate si achizitionate: bucatarii, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, usi de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoratiuni si materiale pentru amenajarile interioare si exterioare, produse de curatenie.

Expozitia cu vanzare se adreseaza in special consumatorului final, publicului vizitator.

Sunt mai multe motivele care sa trezeasca interesul publicului pentru acest eveniment, si anume:

  • Mobila romaneasca este apreciata si dincolo de granitele tarii, iar la EXPO MOBILA vizitatorii vor avea sansa de a o regasi la preturi de producator;
  • Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele si design, pentru toate gusturile;
  • Fiecare expozant va prezenta cele mai interesante, utile si, totodata, indraznete  modele din productia proprie;
  • O gama variata de mobilier pentru apartament, garsoniera sau casa la curte: dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii si tineret, bucatarii, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii, scaune, mobilier de gradina;
  • Mobilier pentru toate bugetele: EXPOMOBILA este dedicata publicului larg, unde oricine poate gasi piese de mobilier si accesorii, indiferent de bugetul alocat;
  • Consiliere gratuita in materie de design, in vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;
  • Achizitii pe loc si comenzi la preturi speciale, iar in cazul pieselor de mari dimensiuni, pot fi lansate comenzi la preturi cu discount. (I.P.)

Intrarea este libera. Programul de vizitare este urmatorul:

Joi, 16 iulie, intre orele 12,30 – 20

Vineri si sambata, intre orele 10 – 20

Duminica, intre orele 10 – 18.

Nota: Detalii si alte informatii: Tel. 0721 260 974, e-mail: rbonchis@cciat.ro, Roxana Bonchis – organizator expo. Tel. 0733 614 279, e-mail: cmates@cciat.ro, Cecilia MATES – organizator expo.

 

Leave a Reply