Camionagii amendati de politistii locali, intr-o comuna de la marginea Timisoarei. Toate utilajele auto de peste 7,5 tone, trase pe dreapta

Consiliul Judetean Timis, prin Directia Tehnica, in colaborare cu Politia Locala Dumbravita au demarat o ampla actiune pentru depistarea si sanctionarea camionagiiilor care nu respecta legislatia privind restrictiile de tonaj de pe Drumul Judetean (DJ) 691.


Conform Hotararii de Consiliu Local nr. 27 din 2016, sunt pasibili de amenda cei care depasesc 7,5 tone pe DJ 691, adica pe strazile Petőfi Sándor si Conac, drumul principal care strabate comuna Dumbravita pe ruta Giarmata-Timisoara.

Miercuri dimineata, in cadrul unei actiuni care s-a intins pe parcursul unei ore si jumatate, agentii Politiei Locale Dumbravita au aplicat 4 amenzi in valoare de 4.000 de lei, iar inspectorii Consiliul Judetean Timis a taiat doua amenzi in valoare de 5.000 de lei pentru lipsa autorizatiilor.

HCL 54/2017 prevede amenzi si pentru cei care nu afiseaza la loc vizibil autorizatiile legate de taxele de tranzit emise de Primaria Dumbravita.

Conform reprezentantilor Politiei Locale Dumbravita, controalele vor continua si in perioada urmatoare. (I.P.)

Sursa: Dumbravita TV

2 thoughts on “Camionagii amendati de politistii locali, intr-o comuna de la marginea Timisoarei. Toate utilajele auto de peste 7,5 tone, trase pe dreapta

  1. Foarte bine , faceti aceste controale cat mai mult si cat mai des nu doar o ora….15-16 ore pe zi si datile amenzi de nu stiu de ei, sunt niste nesimtiti.

  2. curios ca in fiecare zi in Dumbravita,tot a treia masina e camion de 20-30-40 de tone…Dca a ii atentionezi,spun ca ei sunt…riverani,ca asa scrie pe tabla cu interdictia pentru ceea ce depaseste 7,5 tone….cu exceptia riveranilor si astfel toti sunt…exceptii.dar cand se fac controale(ce-i drept foarte,foarte rar),ca prin farmec dispar toti riveranii astia de pe traseu,sau stau opriti prin Dumbravita(doar s-au inventat statiile de emisie-receptie)…Dupa care traficul reintra in normal si iar e plin de riverani de 40 de tone…Asa ca 3-4 amenzi,nu reprezinta nimic….cam de la 50-60 de amenzi pe zi,s-ar apropia cat de cat de realitate….

Leave a Reply