Omul de afaceri Georgica Cornu felicita SIIJ pentru retinerea fostului procuror DNA Mircea Negulescu. “Am si eu cateva denunturi impotriva unor Portocale din Mehedinti si Timis”

Decizia socanta, din aceasta seara, a Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie (SIIJ), respectiv retinerea pentru 24 de ore a fostului procuror DNA Mircea Negulescu, zis si Portocala, a fost aplaudata la scena deschisa de toti cei care, in ultimii ani, au suferit abuzuri din partea “masinilor de ucis destine” din cadrul Ministerului Public.


Printre acestia s-a aflat si omul de afaceri timisorean Georgica Cornu, care, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, a felicitat Sectia Speciala pentru hotararea de a-l trimite dupa gratii pe Mircea Negulescu, chiar si pentru 24 de ore, masura procedurala vazuta ca inceputul unei adevarate justitii in Romania.

“Am si eu citeva denunturi impotriva unor Portocale din Mehedinti si Timis”, anunta Georgica Cornu, cu speranta ca SIIJ va incepe sa cerceteze si faptele reclamate in denunturile sale.

“Sint unul din oamenii de afaceri din Romania, impotriva caruia, in perioada 2013-2015, unii procurori au pornit actiuni la Comanda Politica, pentru a lichida firme, pentru a face loc strainilor si a ma baga la puscarie.

PORTOCALE din Mehedinti si Timis au pornit un razboi pentru a falimenta cu orice pret firmele din Grupul Izometal-Confort, care numarau peste 4500 de angajati cu contacte de munca, care, in perioada 2007-2012, au platit Statului Roman peste 40 mil. Euro taxe si impozite, iar bancilor peste 70 mil. Euro dobanzi si comisioane.

Chiar daca avocati renumiti ziceau si zic ,,intre dreptate si justitie “nu exista nici o legatura, personal am continuat sa cred in justitie. Peste 25 dosare penale pornite impotriva mea au fost clasate pe motiv ,,fapta nu exista”, un inspector ANAF Craiova a fost condamnat la 3ani si 6 luni, alte acuzatii ANAF clasate definitiv.

Bomba a venit in aceasta seara, retinerea fostului procuror Portocala -Negulescu si sper inceputul unei adevarate justitii in Romania.

Personal m-am bucurat pentru ca la SIIJ am si eu citeva denunturi impotriva unor Portocale din Mehedinti si Timis care au contribuit la falimentarea Grupului de firme Izometal-Confort si au sperat ca vor avansa, din portocala vor deveni lubenita! Nu s-a intamplat…

Draga PNL-ule, daca vrei sa te votez, nu desfiinta SIIJ-ul, ci intareste-o,da-i putere, in justitie trebuie facuta DREPTATE. Noi nu dorim altceva, decat DREPTATE.
Doamna ajuta!”, este mesajul omului de afaceri timisorean, care incepe cu un mare BRAVO adresat procurorilor de la SIIJ. (G.I.)

Leave a Reply