RETIM colecteaza deseurile voluminoase in zona 1 Timis, in cadrul unei noi campanii trimestriale. VEZI localitatile vizate (P)

In perioada 20 iulie – 18 august, se desfasoara o noua campanie derulata de RETIM Ecologic Service SA si ADID Timis pentru colectarea deseurilor voluminoase in zona 1 Timis, in urmatoarele localitati: Bucovat, Parta, Varias, Sanandrei, Sacalaz, Sandra, Iecea Mare, Masloc, Pischia, Fibis, Carpinis, Cenei, Checea, Foieni, Otelec, Uivar, Dudestii Noi, Becicherecu Mic, Satchinez, Biled, Giulvaz, Peciu Nou.


Deseurile voluminoase sunt: mobilier, covoare, comode, mese de cafea, de toaleta, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, cazi, vase de toaleta, robineti, cabine de dus, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaleta, lavoare, rezervoare de apa pentru vase de toaleta, carpete, presuri, etc, obiecte mari de folosinta indelungata precum : calorifere fonta, calorifere aluminiu, usi, tocuri de usi si tocuri de geamuri.

Cetatenii pot depune prin aport voluntar deseurile voluminoase in containerele special puse la dispozitie in punctele de colectare si intre orele mentionate in tabelul alaturat.

Deseurile voluminoase nu trebuie amestecate cu alte categorii de deseuri (reziduale, reciclabile, de constructii, etc.).

 

Nu se colecteaza in cadrul acestor campanii deseurile electrice si electrocasnice (televizoare, masini de spalat, frigidere, computere, etc.)!

Deseurile voluminoase se pastreaza in gospodarie pâna in momentul depunerii voluntare la punctul de colectare si nu se depun pe domeniul public in afara programului de colectare.

Detalii despre efectuarea acestor campanii pe www.retim.ro si www.adidtimis.ro/stiri .

RETIM ramane in contact direct cu clientii sai pe canalele de comunicare online – website www.retim.ro, email contact@retim.ro si pagina oficiala de Facebook.

De asemenea, operatorii serviciului de Call Center sunt disponibili la numarul +40 374 885 692, de luni pana vineri, intre orele 07 – 19. (I.P.)

 

 

Leave a Reply