INSCRIERI. Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara, unitate din reteaua MEN unde elevii pot obtine diploma de bacalaureat sau pot opta pentru invatarea unei meserii (P)

Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara, primul liceu particular acreditat din vestul tarii, organizeaza sesiuni de inscriere a elevilor la toate formele de invatamant, liceal, profesional si postliceal, candidatii fiind asteptati cu dosarele pana la termenul 1 septembrie.


Dupa cum ne-a comunicat prof. ec. Daniela-Mirela Goje (foto), directoarea acestei unitati de invatamant model din reteaua scolara a UCECOM, in aceasta perioada se fac inscrieri la liceul seral, clasa a IX-a si clasa a XI-a, la scoala profesionala, in domeniile frizerie (coafura, manichiura, pedichiura), ospatar (chelner, vanzator in unitati de alimentatie publica) si mecanic auto, dar si la scoala postliceala, cursuri de asistem medical generalist si asistem medical farmacie.

Durata cursurilor la scoala profesionala si scoala postliceala este de 3 ani, iar inscrierile la scoala postliceala se accepta, cu sau fara diploma de bacalaureat. Cursantii de la liceu si de la scoala postliceala vor plati o taxa anuala.

In cei peste 50 de ani de existenta, Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” din Timisoara, a devenit o prezenta activa, recunoscuta in educatia preuniversitara din domeniile economic, estetica si igiena corpului omenesc, turism si alimentatie, si sanatate la nivel regional, national si european.

Specializarile/calificarile pe care le oferim sunt adaptive si flexibile, inspirate de curriculele invatamantului preuniversitar de profil ale unor licee prestigioase din intreaga lume, dar si proactive pentru a tine seama de necesitatile organizatiilor si de spiritul modern al afacerilor.

Liceul ofera elevilor nu doar programe educative, dar si experiente de neuitat, relatii interumane de cea mai buna calitate, un mediu de invatare stimulativ de calitate ridicata”, spune Mirela Goje, directoarea celei mai moderne unitati de invatamant liceal si profesional a UCECOM din intreaga tara. (I.P.)

Nota: Informatii suplimentare pot fi obtinute la sediul Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara, str. Calea Bogdanestilor, nr. 32 B, sau accesand pagina www.spiruharettimisoara.ro. Tel. 0256/472701, email spiruharet_timisoara@yahoo.com.  Program cu publicul, de luni pana vineri, intre 8 si 16.

 
Leave a Reply