Operatiunea “Sifon” 2020. Doi agenti de politie au fost saltati de ofiterii DGA, fiind acuzati ca au divulgat informatii nedestinate publicitatii

Ofiteri de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie – Serviciul Anchete au efectuat astazi perchezitii intr-un dosar de coruptie, in care sunt vizati doi politisti din orasul Voluntari, care ar fi “sifonat” informatii nedestinate publicitatii.


Potrivit unui comunicat al DGA, ofiterii anticoruptie, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea, au pus in executare patru mandate de perchezitie domiciliara si trei mandate de aducere, pe numele a trei suspecti, intr-un dosar penal in care se efectueaza cercetari cu privire la savarsirea unor infractiuni de coruptie, respectiv divulgare a informatiilor nedestinate publicitatii si favorizarea infractorului.

Dintre acestea, doua mandate sunt emise pe numele a doi agenti de politie din cadrul IPJ Ilfov, Politia Orasului Voluntari – oras condus de Florin Pandele, sotul Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei – suspectati de comiterea infractiunii de divulgare a informatiilor nedestinate publicitatii si favorizarea infractorului.

Acestia au fost condusi la sediul DGA in vederea audierii si continuarii cercetarilor. (V.E.)

 

Leave a Reply