Show de Stand Up Comedy si jocuri pentru copii, pe agenda de la Iulius Town Timisoara (P)

Vineri, la Iulius Town Timisoara dam start distractiei de weekend cu un Stand Up Comedy sustinut de Catalin Bordea. Caravana cu Jocuri poposeste in Iulius Gardens si ii asteapta pe cei mici. La terase, vei fi surprins sa descoperi evenimentele speciale care ti s-au pregatit.


Weekend-ul acesta incepe la Iulius Town Timisoara, vineri, 17 iulie 2020, cu o sesiune de glume si povesti amuzante, spuse de Catalin Bordea. Warm-up-ul va fi facut de Nelu Cortea si Florin Gheorghe, responsabili de buna dispozitie.

Show-ul de Stand Up incepe la ora 21,30, in zona VIP Parking, iar intrarea se face pe baza de bilet, pe care il puteti achizitiona de pe www.iabilet.ro. Daca copilul tau este plin de energie si vrea sa va jucati mereu, puteti merge impreuna la Caravana cu Jocuri.

Activitati educative, de societate si de stimulare a memoriei ii asteapta pe cei mici timp de trei zile, in Iulius Gardens, in zona Family Plaza. Intrarea este gratuita, iar pentru a respecta distantarea fizica, numarul de participanti este limitat. Doritorii se pot inscrie accesand pagina de Facebook a evenimentului.

Tot in acest weekend, in Iulius Mall, la etaj, vei gasi un Targ de Bijuterii si Accesorii Fashion. Aici vei descoperi cercei, coliere, bratari, dar si alte articole atractive care iti vor completa tinutele de vara.

Cu deschidere spre parc, terasele din Iulius Town Timisoara au pregatit evenimente inedite, cu tematici speciale, care au loc in fiecare seara. Daca simti nevoia de relaxare intr-o oaza de liniste, te poti bucura de cadrul natural al Iulius Gardens! (I.P.)

 

 

Leave a Reply