Se inaugureaza cel mai mare restaurant cu specific libanez si mediteranean din vestul tarii, in Iulius Town Timisoara. Localul este dispus pe patru niveluri, iar valoarea investitiei depaseste 2 milioane de euro (P)

Restaurantul Fenice Palas Mediterranean & Lebanese se inaugureaza pe 17 iulie 2020, in ansamblul Iulius Town. Este singurul restaurant din Timisoara dispus pe patru niveluri si imbina deliciile culinare apetisante, intr-un ambient relaxant si cu elemente de design oriental.


In contextul actual, timisorenii sunt asteptati pe terasa special amenajata, pentru a se bucura de o oferta culinara autentica si o atmosfera de exceptie, intreaga vara.

Incepand cu acest weekend, printre destinatiile de food & beverage din ansamblul Iulius Town se afla si restaurantul Fenice Palas Mediterranean & Lebanese, care le ofera clientilor o incursiune culinara cu specific oriental si mediteranean.

Noua locatie este situata in cladirea United Business Center 3 (UBC3) si ocupa o suprafata de 1.800 mp, fiind cel mai mare restaurant cu specific din regiune.

Fenice este deosebit de atractiv prin amenajarea inedita, la care au lucrat designeri de interior din Italia, Turcia si Romania, dar mai ales prin meniul exotic. Locatia este dispusa pe patru niveluri, iar valoarea investitiei in amenajarea conceptului despaseste 2 milioane de euro.

Fenice Palas Mediterranean & Lebanese este locul in care se imbina aromele Orientului Mijlociu cu cele mediteraneene si ofera o experienta culinara deosebita, intr-un ambient spectaculos. Delicioasele preparate sunt pregatite, de bucatari profesionisti din Liban si Romania.

Totodata, timisorenii pot savura la cafenelele din cadrul noii locatii, de la specialitati de cafea la nisip si cafea arabeasca cu hell, pana la traditionalele espresso, cappuccino sau latte, in combinatii delicioase de caramel, vanilie sau toffeenut. Locatia mai dispune si de o sala de evenimente, care reprezinta o adevarata bijuterie arhitecturala.

Aceasta are o capacitate de 60 de locuri si este locul perfect pentru evenimente corporate, seminarii sau evenimente private. Designul deosebit al restaurantului este insotit si de o priveliste impresionanta asupra Iulius Gardens, iar terasa are deschidere spre parcul din inima ansamblului.

In acest weekend, timisorenii sunt asteptati pe terasa restaurantului sa deguste bunatati din meniul variat si sa se bucure de seri de exceptie in compania prietenilor. In plus, discutiile interminabile vor fi acompaniate de concertele live ale trupei Val Band, dar si de Sax Ambient si de DJ Ranne & DJ Adriano.

Fenice Mediterranean & Lebanese a deschis prima locatie in anul 2012, in ansamblul Palas Iasi. Restaurantul imbina cu succes bucatariile de pe coasta mediteraneana, cunoscute si apreciate pentru bogatia si rafinamentul lor.

Meniul combina preparatele libaneze, frantuzesti si italiene, aroma fiind data de ingredientele din Orientul Mijlociu. Gurmanzii se vor putea delecta cu o varietate de aperitive „Mezze”, Tabouleh, Fatouche, Hommous, Mutabal, dar si cu feluri principale din carne de vita, oaie, pui si peste, asezonate cu fibre, plante si condimente exotice, precum si cu deserturi delicioase specifice si nelipsita narghilea.

Te asteptam pe terasa Fenice Palas Mediterranean & Lebanese sa scriem impreuna o noua legenda, despre mancaruri rafinate si ambianta fermecatoare!

 

Leave a Reply