Inocentul Alin Nica si prea-unsul Alin Popoviciu, negociatori fara scrupule si achizitori de ”cadre” pesediste pentru PNL Timis

Racolarea primarului comunei timisene Bethausen, Ioan Lihoni, de catre scouterii politici ai PNL si decizia acestuia de a abandona social-democratia si de a candida pentru un nou mandat din partea liberalilor a starnit o adevarata furtuna la varful filialei PSD Timis.


Mai cu seama ca aceasta dezertare a lui Lihoni, in prag de alegeri locale, vine dupa un alt transfer cu cantec: in martie 2020, primarul comunei Sanandrei, Claudiu Coman, si-a anuntat colegii de partid ca nu va mai duce un nou mandat pentru PSD, ci pentru PNL.

De aceasta data, liderii PSD Timis au reactionat dur prin intermediul unui comunicat de tip pamflet, in care-i acuza pe Alin Nica, pregatit sa fie aruncat in lupta pentru sefia Consiliului Judetean Timis, si Alin Popoviciu, secretarul general al PNL Timis, autorul celebrului sloganul “in politica nu trebuie sa spui niciodata niciodata”, ca au declansat vanatoarea de primari PSD.

Reproducem acest comunicat, pastrand intocmai stilul pamfletar imprimat textului de catre politicienii din PSD Timis.

“Pe Alin Nica, candidatul liberal pentru Consiliul Judetean Timis, l-a tradat firea lui de om priceput la facut placinte si la fredonat. Cu figura lui de inocent, era cat p’aci sa duca in eroare electoratul si sa spere la strans voturi de la orice tanti amatoare de MasterChef, care apreciaza un barbat la cratita, sau un amator la microfon.

Numai ca odata cu candidatura lui la Consiliul Judetean, Nica s-a lepadat de blana lui de oaie blajina liberala si si-a luat coltii si apucaturile de lup pornit pe praduiala.

In tandem cu pripasitul pedelist Alin Popoviciu, mana dreapta a sefului suprem Nicolae Robu, Nica a uitat de retete, vocalize, ca de valori liberale oricum nu putea fi vorba, si s-a transformat in negociatorul principal al transferurilor de la PSD la PNL. Si nu oricum, ci fluturand promisiuni, contracte, pomeni, inavutiri si conditii de cinci stele liberale pentru primarii care tradeaza si sunt dispusi sa se vopseasca galben-albastru pentru alegererile locale din septembrie.

Toate bune si frumoase. In numele binelui liberal suprem, nu mai conteaza pe cine inroleaza Alin Nica si siamezul lui negociator Alin Popoviciu, cate dosare are primarul respectiv pe rolul institutiilor de control, ce CV are, cate funduri PSD-iste a pupat la viata lui, cu cine s-a mai facut frate pana acum, ce afaceri pastoreste, ca e rosu pana la urechi, gingii sau doar pana la gat, important e sa aduca voturi in plus si sa iasa bine la numaratoarea finala.

Dupa tavalugul din ultima saptamana si dupa turneul in forta facut om la om, penelist la pesedist, Alin Nica este dovada clara ca numai inocent nu e, serios, corect, de nivel european sau anti-PSD.

In plus, ca sa iei cu japca un primar PSD trebuie sa scoti pe masa altceva decat doctrina liberala, calitati vocale sau retete pentru ciorba, friptura sau desert. Ramane de vazut cum o sa impacheteze meritocratic vanatoarea de traseisti si japca de voturi. Vom reveni”, se mentioneaza in textul primit la redactie. (I.P.)

Leave a Reply