Procuror de la DIICOT Timisoara si un jurnalist, amenintati de transfugul interlop Sorin Udrea. “O sa le pun gheata pe inima!”

Aflat in Italia, in localitatea Desenzano del Garda, la 30 de kilometri de Brescia, unde-si ispaseste in regim deschis pedeapsa de 6 ani si opt luni de inchisoare, la care a fost condamnat de Curtea de Apel Timisoara, liderul interlop Sorin Udrea nu pare impacat cu soarta de infractor.


Convins ca i s-a facut o mare nedreptate si ca a fost trimis la inchisoare pentru ca stia prea multe, Sorin Udrea rabufneste, din cand in cand, si transmite amenintari voalate catre cei pe care-i considera raspunzatori de condamnarea sa.

Un asemenea episod s-a intamplat si zilele trecute, cand “stapanul Timisoarei”, cum se autointitula Udrea cand semana teroare prin cluburie de noapte, a lansat un nou avertisment.

“Am pentru ei surprize placute. O sa le pun gheata pe inima! Pe mine nu ma poate supara nimeni, eu ii supar pe ei. Ei ma vor la puscarie, eu vreau afara. O sa faca ei puscarie si pentru mine”, a transmis Udrea prin intermediul unui live pe Facebook, citat de pressalert.ro, referindu-se la procurorul DIICOT Timisoara care l-a anchetat si l-a trimis in judecata, dar si la jurnalistul care a scris zeci de articole despre periplurile sale la parchet si la instante.

Reamintim ca, la inceputul lunii martie, in prima declaratie de dupa condamnare, Sorin Udrea, cu conexiuni importante in politie, dar si la varful lumii interlope din Bucuresti, a reclamat faptul ca a fost condamnat pe nedrept.

“In dosar nu exista probe, totul a fost dictat de sistem. Asa trebuia sa fie, pentru ca Udrea stia prea multe. De ce am mers mai departe, la CEDO? Pentru ca un proces acolo dureaza 10 ani, iar la final te alegi cu cateva mii de euro despagubire din partea statului. Anii stati la inchisoare nu ti-i da nimeni inapoi”, a precizat Udrea. Cu acel prilej, a facut un apel catre judecatoarea care l-a condamnat, sa fie curajoasa si sa spuna cine a intrat la dansa in birou, inainte de deliberare si pronuntarea pedepsei, pentru a se asigura ca o sa fie condamnat la cat mai multi ani de inchisoare. (V.E.)

Leave a Reply