In acest weekend, „Timisoara canta”, la Iulius Town! DJ Project, Maryliss si trupa Vest Phoenix Cover dau startul distractiei (P)

Daca iti este dor de atmosfera de festival, vino la evenimentul „Timisoara canta”, din acest weekend, la Iulius Town! Iar daca esti o fire atletica, atunci nu trebui sa ratezi concursurile sportive care ti s-au pregatit. Cei mici isi vor testa talentul la atelierul de creatie sau vor putea patrunde in lumea magica a teatrului de papusi.


La Iulius Town incepe unul dintre cele mai asteptate evenimente din aceasta perioada.

Dam start distractiei, vineri, 24 iulie 2020, la Festivalul „Timisoara canta!”. De la ora 19, artisti renumiti si indragiti – DJ Project, Maryliss si trupa Vest Phoenix Cover – ne vor incanta cu melodiile lor. 

Sambata, 25 iulie, Roxen, Peregrinii si Zebbra vor avea grija de buna noastra dispozitie. Timp de doua zile, in zona VIP Parking din Iulius Town se va da tonul in materie de muzica. Intrarea este pe baza de rezervare, mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Tot sambata, ii provocam pe cei atletici la evenimentul sportiv „Hard to the Core”, in cadrul caruia vor fi demonstratii si concursuri de trotinete, biciclete BMX si skate-uri. Sunt puse „in joc” si  multe premii. Vino in zona Family Plaza, de la ora 16, sa facem miscare impreuna! Evenimentul este organizat in parteneriat cu magazinul UMAN din Iulius Town Timisoara.

Sambata, de la ora 17, prichindeii sunt asteptati la un atelier de creatie. Micii mesteri vor demonstra cat sunt de talentati si vor crea unicorni fermecati. Iar duminica, 26 iulie, in parcul Iulius Gardens va avea loc teatru de papusi. „Magazinul Fermecat” ii va face pe copii sa patrunda intr-o lume magica, unde totul este posibil. Accesul este gratuit si se face in limita locurilor disponibile.

Tot in acest weekend, la etajul 1 al Iulius Mall, 14 artizani te asteapta la Targul de antichitaţi, handmade si vintage. Printre obiectele pe care acestia le-au adus cu ei se numara: colectii impresionante de bijuterii, pietre semipretioase, porţelanuri, tablouri, statuete si multe altele. Targul se va desfasura de vineri pana duminica.

Terasele din Iulius Town organizeaza in fiecare zi evenimente speciale, cum ar fi seri de jazz. Cadrul natural spectaculos din Iulius Gardens, spre care au deschidere toate locatiile, fac ca iesirile tale in oras sa fie cu totul deosebite. (I.P.)

Leave a Reply