Maria Grapini il persifleaza pe Klaus Iohannis, dupa ce Parlamentul European a blocat cele 80 de miliarde de euro anuntate de presedinte. “A zis hop inainte de a sari obstacolul!”

Bucuroasa ca negocierile de la Bruxelles – unde Romania a obtinut pentru repornirea economiei suma istorica de 80 miliarde de euro – au fost aproape desfiintate de Parlamentul European, timisoreanca Maria Grapini ii bate obrazul presedintelui Klaus Iohannis si spune ca anuntul sau victorios, din urma cu doua zile, a fost unul pripit, deoarece, ieri, chiar si europarlamentarii liberali au votat Rezolutia care combate intelegerea din Consiliul European.


„Astazi (ieri n.r.) s-a dezbatut in Parlamentul European negocierea „reusita” de Consiliul European. Concluzia e ca majoritatea dintre eurodeputati nu au fost de acord cu hotararile Consiliului! S-a grabit domnul Iohannis sa dea ca certe cele 80 de miliarde de euro”, a precizat Maria Grapini, pe pagina sa oficiala de Facebook.

“Ma bucur mult ca s-a realizat o majoritate larga impotriva intelegerii din Consiliu! Domnul Iohannis a zis „hop” inainte de a sari obstacolul! Cata ipocrizie la eurodeputatii PNL, PMP! Cat curaj la Muresan si Busoi – ca sa nu supere nici pe presedintele Iohannis si nici pe sefii nemti ai grupului – nu au votat deloc! In rest, toti, mai putin Marinescu, nu au votat Rezolutia, asadar au votat impotriva Romaniei! Ce bine că majoritatea nu a depins de votul lor!”, a transmis Maria Grapini de la fata locului, exclamativ, dezvaluind jocurile facute de europarlamentarii romani.

Umanista Maria Grapini mai sustine ca abia dupa votul Rezolutiei din 23 iulie incepe negocierea cu Parlamentul European. „Presedintele Iohannis s-a laudat cu banii adusi inainte de a fi un acord cu Parlamentul European!”.

Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti dimineata, in cadrul unei declaratii de presa facute la finalul reuniunii Consiliului European de la Bruxelles, ca a obtinut pentru Romania aproape 80 de miliarde de euro, bani ce urmeaza a fi folositi pentru refacerea infrastructurii, pentru a construi spitale, scoli, pentru a moderniza marile sisteme publice, dar si pentru relansarea economica a tarii. (Mara Ion)

One thought on “Maria Grapini il persifleaza pe Klaus Iohannis, dupa ce Parlamentul European a blocat cele 80 de miliarde de euro anuntate de presedinte. “A zis hop inainte de a sari obstacolul!”

  1. De regulă, cei din Parlamentul European sunt Gică Contra. Sunt o amestecătură de ratați și neînțeleși care iau salarii incredibile. Nu înțelegi nimic din justificările lor.

Leave a Reply