Intr-o luna, PANDEMIA se va termina! Un cercetator roman, membru al Academiei de Stiinte Medicale, infirma toate prognozele catastrofale ale “strategilor” Covid-19

In timp ce Raed Arafat si alti specialisti in prognoze pandemice sustin ca, in ritmul actual de crestere a cazurilor de coronavirus, Romania ar indeplini conditiile de intrare, din nou, in stare de urgenta, la inceputul lunii august, iar, in septembrie, se poate ajunge la peste un milion de romani infectati, un cercetator vine cu vesti imbucuratoare.


Prof. dr. Adrian Restian, membru titular al Academiei de Stiinte Medicale, a sustinut intr-un interviu acordat Medika TV ca, in curand, vom scapa de pandemie, dar nu si de virus.

Acesta a declarat ca SARS-CoV-2 va ramane printre noi, asa cum se intampla si cu virusul gripal.

Cred ca intr-o luna se va termina. E un varf prea abrupt si acum toti cei care nu respecta masurile de protectie si sunt vulnerabili, vor face boala si raman oamenii care sunt fricosi si care se vor imuniza treptat”, a spus doctorul, a carui specialitate este medicina de familie.

Pentru ca e importanta si cantitatea de virus cu care intri in contact. De exemplu, eu cand merg in magazin, nu stau foarte mult. Stau cat este nevoie, evit intalnirile si stau cat mai putin posibil. O sa vedeti ca dupa o luna se va intampla ceva ori cu virusul, ori cu noi si se va termina acest trend ascendent si chiar inspaimantator al numarului de cazuri,” a explicat academicianul Adrian Restian. (G.G.)

Leave a Reply